SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM DIN JAPONIA

CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL // Alexandru Dedu, despre soarta lui Tomas Ryde: „Vor fi repercusiuni”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 decembrie 2019 17:18

Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal, a analizat prestația „tricolorelor” la Campionatul Mondial din Japonia. Dedu nu exclude înlocuirea selecționerului Tomas Ryde.

„O să fie o decizie pe care o vom lua în urma Comisiei Tehnice. Mă feresc să vorbesc despre persoane, eu vorbesc despre echipă în general. În condiţiile date, ieşirea din grupe este absolut meritorie, eu personal sunt uşor dezamăgit de finalul de Campionat Mondial, unde nu cred că a fost o relaxare ci s-au depus armele mult prea devreme.

În momentul de faţă, Ryde este antrenorul echipei naţionale. Până la un antrenor român, până la un alt antrenor, Ryde este antrenorul echipei naţionale în momentul ăsta. Se va discuta în cadrul Comisiei Tehnice. A fost un an care va avea repercusiuni majore în viitorul apropiat şi mediu al echipei naţionale feminine”, a declarat Alexandru Dedu conform TV Telekom Sport.

România, locul 12

România a terminat Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia pe locul 12. Elevele lui Ryde au dezamăgit însă prin prestația, suferind eșecuri categorice în meciurile cu Spania, scor 16-31, și Japonia, scor 20-37. 

Voci importante din handbalul românesc au cerut înlocuirea selecționerului înaintea turneelor preolimpice. Printre contestatari s-au numărat Gheorghe Tadici, Cristian Gațu sau Radu Voina. 

Vezi și:

ANALIZĂ // De ce e Spania locul 2 în lume, deși are o ligă minusculă, iar România e OUT din TOP 10, deși are forțe ca CSM și SCM Râmnicu Vâlcea?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
3559537197397481
Paul Ionut  •  23 Decembrie 2019, 01:28

Cel mai potrivit antrenor este GHEORGHE TADICI

424036781712259
Claudio Florian  •  20 Decembrie 2019, 10:15

"A fost un an care va avea repercusiuni majore în viitorul apropiat şi mediu al echipei naţionale feminine”, a declarat Alexandru Dedu. Ce fel de repercursiuni?? Aducerea altui Selectioner? Bucuria nebunilor. Nu selectia a fost problema. Co ceea ce au spus Ryde, Hergeirsson si francezul venit sa ne invete handbal. Strategia comuna, jocul modern, in forta si viteza.

sibman
sibman  •  20 Decembrie 2019, 10:05

A avut ,,decenta" sa plece de la CSM invocand probleme financiare, insa pe cine punem in locul lui?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează