SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL

CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL // Brazilia a bătut Rusia și e la un pas de o performanță istorică

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 21:27

Rusia a pierdut în fața Braziliei, scor 23-25, în grupele Campionatului Mondial de handbal masculin.

Degeaba au reușit rușii să facă egal cu Germania și cu Serbia și să bată Coreea reunificată. Băieții cu Kokșarov au dat cu piciorul eforturilor de până acum. Au pierdut cu Brazilia, naționala sud-americană care are acum avantajul meciurilor directe, la egalitate de puncte. Brazilia trebuie să învingă Corea în ultima etapă și vor trece pentru prima dată în istorie de faza grupelor, la un Campionat Mondial!

Rușii au un meci mult mai greu, cu campioana mondială, Franța, și pot pierde și locul 4! Serbia poate intra și ea în calcule, dar plavii au nevoie de un succes cu Germania.

Brazilia a jucat excelent în disputa de la Berlin, contra rușilor. Portarul Cesar Almeida a apărat senzațional, iar în teren, trioul Felipe Borges-Haniel Langaro-Jose Toledo a făcut diferența. După 15-10 la pauză, rușii au revenit în partea a doua și au egalat la 19! Vedetele Timur Dibirov și Dmitri Jitnikov au fost oamenii de bază ai "zbornaia".

Sud-americanii au reușit totuși să strângă rândurile și au avut și șansă, pe final. Dibirov a fost eliminat direct, după ce l-a îmbrâncit prostește pe portarul Almeida, iar Ostașcenko și Kosorotov au ratat incredibil, singuri pe semicerc.

Brazilienii i-au avut pe teren și pe cei doi jucători de la CSM București, pivotul Alexandro Pozzer bifând 15 minute, iar centrul Henrique Teixeira 50 de minute. Niciunul nu a marcat însă.

13participări consecutive are Brazilia la Campionatele Mondiale. Până acum însă, cel mai bun loc ocupat a fost 13 în 2013. Acum echipa lui Washington Silva va intra aproape sigur în primele 12

Vezi și: 

SCM CRAIOVA - CSM BUCUREȘTI 21-29 // CSM București mută presiunea la Vâlcea! Victorie categorică în fața câștigătoarei Cupei EHF

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  16 Ianuarie 2019, 09:49

Un meci cat o lupta. 'Razboiul' continua. Bafta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează