SPORTURI  »  HANDBAL  »  CE 2020

Când și în ce condiții se organizează Campionatul European de Handbal Feminin din 2020

Crina Pintea și coechipierele sale au ocupat poziția a patra la ultima ediție a CE, desfășurată în 2018 FOTO Marius Ionescu
Crina Pintea și coechipierele sale au ocupat poziția a patra la ultima ediție a CE, desfășurată în 2018 FOTO Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2020 17:35 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 18:53

Forul care patronează întrecerile de pe Bătrânul Continent a anunțat că totul e pregătit pentru Campionatul European de handbal feminin din decembrie, dar cu mici modificări.

Federația Europeană de Handbal a anunțat ieri că ediția din acest an a Campionatului European, găzduit de Norvegia și Danemarca la finalul lui 2020, între 3 și 20 decembrie, va fi organizată, chiar dacă vor mai exista probleme sanitare. 

Față de planurile inițiale, Norvegia a anunțat că toate partidele programate a se desfășura pe teritoriul său vor avea loc într-un singur oraș, la Trondheim, în arena Spektrum, renunțând la Oslo și Stavanger. 

România, în grupa D

România, care va evolua în grupa D alături de Norvegia, Germania și Polonia, era programată să joace la Trondheim, așa că nu este afectată de aceste schimbări. 

De asemenea, norvegienii plănuiesc să aibă și spectatori în tribune, însă numărul maxim va fi de 200, la o capacitate de 8.600 de locuri. Deocamdată e doar o variantă, prezența fanilor fiind încă un subiect în curs de analiză, de aceea cei care și-au achiziționat deja bilete vor primi banii înapoi. 

Bilete în vânzare 

Danermarca și-a păstrat cele două arene inițiale, Jyske Bank Boxen din Herning, cu 15.000 de locuri, și Arena Nord, din Frederikshavn, cu 2.800 de locuri. În condițiile actuale, în această țară nu sunt admise reuniuni mai mari de 500 de oameni, dar ofiacialii danezi încearcă să măreasă acest număr. 

Biletele încă sunt încă la vânzare, dar dacă meciurile vor avea loc cu o asistență redusă, spectatorii care vor rămâne pe dinafară vor primi banii înapoi.

12 participărila Campionatul European are naționala feminină a României în istoria sa

16 echipevor participa la CE din Norvegia și Danemarca, împărțite în prima fază în patru grupe

Citește mai multe știri din handbal:

Liga în vreme de pandemie. Prezentarea noului sezon al Ligii Campionilor, care debutează sâmbătă

CSM București ia startul pentru a 6-a oară în Ligă. Care e obiectivul pentru Neagu și compania și care sunt principalele adversare

SCM Rm. Vâlcea țintește ajungerea în ”sferturi”. Campioana României calcă apăsat pe urmele Oltchimului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează