SPORTURI  »  HANDBAL  »  BISTRIȚA

Căpitanul României a semnat cu o altă formație din prima divizie: "Mă bucur că fac parte din acest colectiv"

Articol de - Publicat marti, 03 iulie 2018 16:35

Valentina Elisei Ardean (36 de ani) va juca în sezonul viitor la CS Gloria Bistrița (fostă CSM Bistrița).

Extrema stânga a "naționalei" României a părăsit SCM Craiova după două sezoane, alegând să meargă în Ardeal. Bistrița este al șaselea club din România pentru care experimentata jucătoare va evolua după Remin Deva, Oltchim Rm. Vâlcea, Cetate Deva, HCM Baia Mare și SCM Craiova.

"Mă bucur că fac parte din acest colectiv. Cunosc jucătoarele de la Bistriţa, cu câteva am fost colegă la fostele echipe de club şi chiar la naţionala României. La fel şi cu echipa tehnică. Îmi place publicul de la Bistriţa pentru că este alături de fete indiferent de rezultat, le susţine şi crede în ele. Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să pot ajuta echipa pentru a face performanţă", a declarat Elisei pentru pagina de Facebook a clubului.

La Bistrița, Alice Ardean va lucra cu Horațiu Pașca, secundul "naționalei" României.

Bistrița se anunță o pretendentă la un loc de cupă europeană în sezonul viitor, ardelenii transferându-le și pe Teodora Bloj, de la Corona Brașov, dar și pe pivotul spaniol Paula Garcia Avila. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează