SPORTURI  »  HANDBAL  »  PENTRU CARMEN AMARIEI AR PUTEA FI ULTIMUL CM DIN CARIERA

Carmen Amariei: "Am ajuns sa ne para rau!"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2009 00:00

Carmen Amariei a parut cea mai afectata de esecul în fata Spaniei. A ramas minute bune întinsa pe podeaua salii din Suzhou si a plîns în hohote.

La 31 de ani, pentru Carmen Amariei Mondialul din China ar putea sa fie ultimul al carierei. Stia asta si de aceea si-a dorit enorm sa cîstige o medalie. A facut un joc bun contra Spaniei, dar la final a terminat plîngînd în hohote. Cu ochii rosii de plîns a venit si la conferinta de presa.

- Carmen, ce s-a întîmplat, ati condus cu 25-23 si mai erau patru minute. V-ati considerat prea repede cîstigatoare?
- Nu, nu ne-am considerat. A fost acea eliminare a Mihaelei Tivadar, care mi s-a parut un pic pripita. A cîntarit enorm, iar finalul a fost de cosmar.

- A fost presiunea prea mare?
- Nu stiu. Ne-am dorit enorm sa cîstigam. Am vorbit între noi fetele sa jucam, ca sa nu ne para rau apoi. Dar tocmai asta s-a întîmplat, privim înapoi cu regret si ne pare rau acum. Dar acesta e sportul, pierzi azi, cîstigi mîine.

- Va fi ultimul tau Campionat Mondial?
- Ar fi o decizie luata la cald si nu vreau sa vorbesc despre asta acum. Mai sîntem înca în competitie. La întrebarea asta voi raspunde probabil la final.

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (35)
 •  16 Decembrie 2009, 19:25

nu stiu daca ati remarcat in ultimul meci, romania fara neagu este 0, mai ales cand amariei este intr o zi proasta..sau tb sa se descurce de una singura. noi nu avem echipa, avem individualitati. intr adevar, daca ar alerga cu folos toate, si daca ar actiona ca o echipa ( pt asta ne tb antrenor) ar fi o echipa de succes.

 •  16 Decembrie 2009, 13:50

Carmen, capul sus trebuie sa mergem inainte. Important e sa gaim solutia ca toata echipa sa se bata, nu numai unele. Oricum tu ai facut tot ce afost posibil, chiar si mai mult. Pacat ca numai tu, Neagu si Lecusanu au realizat ca la nevoie trebuie sa pleci in circa cu toata echipa adversa si sa nu te opresti pina nu o bagi in "ate". Cel putin ati aratat ca ne putem ridica si invinge, chiar daca de data asta am piedut. Data viitoare vom fi alaturi de voi la televizor sau la sala. La mu

 •  15 Decembrie 2009, 22:22

multumiti i lui tivadar si strategului de paie care a bagat o in teren, daca nu facea ea fault de 7 metri si eliminare nu aveam cum sa pierdem cu spania.........

Vezi toate comentariile (35)
Comentează