SPORTURI  »  HANDBAL  »  CONFLICT

Carmen Amariei ameninţată de şefii lui Terom Iaşi: ”Ne-a înşelat. Ne vrem banii înapoi!” :X

Carmen Amariei ar putea ajunge la tribunal
Carmen Amariei ar putea ajunge la tribunal

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 12 iunie 2012 16:30

Probleme pentru Carmen Amariei. Nou promovata Terom Z Iaşi, prin finanţatorul Florin Zamfir, a depus memoriu la Federaţia Română de Handbal (FRH) contra sportivei de 33 de ani, de la care solicită reucuperarea sumelor de 13.600 de euro şi 43.196 de lei.

"Clubul se consideră înşelat după ce jucătoarea a primit bani în avans, vara trecută, la semnarea contractului pe un sezon cu opţiune de prelungire pe încă unul, iar ulterior a refuzat să mai continue la echipă. Am depus la federaţie  toate documentele doveditoare şi aşteptăm judecata, după care vom deschide şi un proces. Banii au fost plătiţi transparent, se poate verifica tot. Clubul a fost prejudiciat, mai ales că jucătoarea nu s-a antrenat înaintea turneului de baraj, a părăsit cantonamentul şi, din acest motiv, a suferit şi o accidentare în primul meci, periclitînd astfel promovarea”, a zis Zamfir.

El a venit cu detalii: ”Anul trecut, în 12 iulie, i-am plătit  lui Carmen Amariei 13.300 de euro, iar în 14 iulie, alţi 30.000 de euro, în avans la contract. A avut apoi cîte 2.200 de euro lunar, încasaţi pînă în luna februarie 2012. Contractul îi expiră în 30 iunie şi nu a vrut să-l prelungească, astfel că dorim recuperarea sumelor".

Sportiva nu a dorit să comenteze subiectul, potrivit Mediafax. În schimb, preşedintele FRH, Cristian Gaţu, a precizat că memoriul se va judeca probabil săptămîna viitoare, dar că recuperarea unor sume de bani nu se poate face prin decizia forului, ci doar în instanţă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
oakland
oakland  •  12 Iunie 2012, 18:20

Normal! Amariei și fazele ei :))))

whiteredarad
whiteredarad  •  12 Iunie 2012, 17:05

C. Amariei nu o fi un mare caracter,dar singura nu poate face minuni.Chestia ca s-ar fi accidentat la meci,ca nu a stat in cantonament este penibila.Si apoi iesencele nu au contat,decat in Amariei.Clubul a facut o strategie proasta.Sint sigur ca au si ei chestii nerespectate.

guderian
guderian  •  12 Iunie 2012, 15:12

TEROM Z, nu TERON cum ati scris voi. Puneti mana si documentati-va nu mai stai pe facebook toata ziua, ziaristilooooooooooorrrrrrrrrrr.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează