SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Câștigătoarea Ligii e out! Revelația sezonului trecut nu a reușit să treacă de optimi

Articol de GSP - Publicat marti, 04 aprilie 2017 00:00

Vive Kielce, învingătoarea surpriză în Final Four-ul Ligii Campionilor din sezonul trecut, a părăsit acum competiția încă din "optimi".

Echipa pregătită de Talant Dușebaev nu a putut întoarce duminică rezultatul de la Montpellier, 28-33, și a pierdut și în Polonia: 26-28!

A fost, de altfel, singura supriză din "optimi", în rest favoritele ajungând în "sferturi". Cel mai așteptat duel pentru ajungerea în Final Four-ul de la Koln (3-4 iunie 2017) va fi cel dintre THW Kiel și FC Barcelona.

Catalanii pregătiți de selecționerul României, Xavier Pascual, au acum șansa să-și ia revanșa după ce au fost eliminați sezonul trecut.

Celelalte "sferturi" se joacă după programul: Flensburg-Vardar Skopje, Pick Szeged-Paris Saint Germain și Veszprem-Montpellier. Partidele tur au luat loc între 19/23 aprilie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează