SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONAVIRUS

EXCLUSIV Caz de coronavirus la Buzău » Jucătoarea a fost trimisă acasă din cantonamentul echipei, de la Cheile Grădiștei

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 21:22 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 22:18

Elena Livrinikj (25 de ani), centrul macedonean al celor de la Gloria Buzău, a fost confirmată cu Covid-19. Este a doua handbalistă din Liga Națională, după Adriana Crăciun Țăcălie (31 de ani), de la SCM Craiova.

Elena Livrinikj, internaționala macedoneană care s-a transferat în această vară de la Rapid la Gloria Buzău, a fost depistată cu coronavirus. Formația buzoiană a efectuat luni testele Covid-19, iar singura care a ieșit pozitiv este jucătoarea din Macedonia. 

Caz de coronavirus la Buzău

Echipa care sezonul trecut a terminat pe locul 4 și va participa în Europa Handball League plecase în cantonament la Cheile Grădiștei, acolo unde a efectuat deja primele antrenamente. Oficialii echipei buzoiene au luat decizia de a o trimite acasă pe Elena Livrinikj, pe internaționala de tineret Patricia Moraru, colega de cameră, dar și pe cei doi maseuri ai echipei, cei care au avut contact direct cu jucătoarea. 

În cantonamentul de la Cheile Grădiștei ajunsese miercuri și campioana SCM Rm. Vâlcea, dar loturile celor două formații nu s-au intersectat.

Citește și alte știri din handbal:

O handbalistă din Liga Națională a fost testată pozitiv cu Covid-19

Playtech: Șumudică A SPART BANCA! A cheltuit aproape 100.000 de euro dintr-un foc, apropiații sunt uluiți


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează