SPORTURI  »  HANDBAL  »  DECLARATII

Ce se întîmplă cu CSM București după arestarea lui Sorin Oprescu » Anunțul făcut de directorul general al clubului

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2015 14:31

După arestarea primarului general al Bucureștiului, Sorin Oprescu, fanii handbalului feminin s-au gîndit că echipa CSM București, finanțată de Primărie, ar avea probleme.

Constantin Căliman, directorul general al clubului, a dat asigurări că echipa nu va avea de suferit:

"Vă asigurăm că aceste întîmplări nefericite nu vor afecta clubul, sportivii și copiii înscriși în acest proiect. Ar fi păcat să se întîmple ceva în acest sens, mai ales că în ultimul an am demonstrat că investițiile în sportul bucureștean au meritat.

Vrem doar să mergem pe drumul pe care ni l-am propus, mai ales că este un an competițional dificil în handbal, cu jocuri în competiții europene, atît la fete, cît și la băieți, iar noi ne așteptăm la rezultate frumoase.

Avem nevoie de liniște și echilibru, de sprijinul bucureștenilor și dorim să ne bucurăm împreună pentru realizările noastre comune", se arată într-un comunicat oficial al clubului, potrivit Mediafax.

CSM București va primi din fondul de rezervă al Consiliului General al Municipiului București aproape un milion de euro pentru susținerea financiară a echipei de handbal feminin, care are nevoie de acești bani în contextul participării în Liga Campionilor. 

CSM București va evolua în grupa B a Ligii Campionilor, cu deținătorea trofeului, Buducnost (Muntenegru), IK Savehof (Suedia) și MKS Lublin (Polonia).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  08 Septembrie 2015, 15:39

sa se opreasca sifoneala conturilor din primarie! pe bucuresteni nu ii intereseaza finantarea cluburilor profesioniste! primaria trebuie sa finanteze sportul de masa! nu cu profit pentru sportivi!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  08 Septembrie 2015, 15:22

Nu inteleg legatura ,doar daca spagarul spune ca a furat pt CSM ,o fi ,caile Domnului sunt intortocheate!Dar nici chiar asa ,una din cele zece porunci spune : sa nu furi .

bakunin
bakunin  •  08 Septembrie 2015, 15:08

Sprijinul bucurestenilor, nenorocitule? Ce om sanatos la cap din Bucuresti tine cu mizeria voastra de club fara traditie nascut din spaga?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close