SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-GYOR 22-24 (10-14)

Cea mai controversată fază a meciului cu Gyor » Amorim merita cartonaşul roşu!

Momentul în care cei doi arbitri germani îi arată lui Amorim eliminarea de 2 minute // Foto: Alex Nicodim
Momentul în care cei doi arbitri germani îi arată lui Amorim eliminarea de 2 minute // Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2013 09:27

Brazilianca Eduarda Amorim a avut o intrare extrem de dură la Barbosa, în minutul 15, dar nu a primit decît două minute de eliminare. VIDEO: Vezi AICI rezumatul meciului!

În minutul 15 al partidei, Alexandrina Barbosa a recuperat o minge în apărarea Oltchimului şi a ţîşnit spre poarta apărată de Haraldsen. I-a ieşit însă în întîmpinare brazilianca de la Gyor, Eduarda Amorim. Aceasta i-a dat direct cu pumnul în faţă portughezei, dar cei doi arbitri nemţi, Lars Geipel şi Markus Helbig, nu au dictat cuvenitul cartonaş roşu, ci doar o eliminare de două minue. "Ar fi meritat cartonaşul roşu, fără nici o îndoială!", a comentat la final Jakob Vestergaard, împreună cu secundul său, Mette Klit.

Preşedintele Oltchimului, Petre Berbecaru, a spus ironic la final. "Nu avem nici o şansă la Veszprem. Cu asemenea arbitraje..." Dacă Amorim ar fi fost eliminată, ea ar fi putut să fie suspendată chiar şi pentru partida retur. Chiar şi aşa, scoaterea braziliencei din apărare, pentru că avea deja două eliminări temporare în minutul 15, a însemnat foarte mult pentru defensiva Gyorului, care a avut mai mult de suferit.

ALTE ŞTIRI:

Personalităţi ca la teatru
Aseară, la Polivalentă, vedetele din lumea fotbalului şi nu numai s-au aflat în tribune. Preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, alături de soţie, băiat şi nepoţi, Ioan Becali, Valeriu Argăseală, Gică Hagi şi Gică Popescu, Viorel Păunescu şi Mihai Stoica, alături de fiica lui, au fost să susţină Oltchimul. N-au scandat, n-au aplaudat şi nici nu s-au agitat. În schimb, antrenorii lotului de gimnastică, Octavian Belu şi Mariana Bitang, alături de Sandra Izbaşa au făcut galerie şi au sărit la fiecare gol al fetelor noastre. (Andrei Crăiţoiu)

"Ne-am apărat, dar în atac nu am jucat nimic!"
Muntenegreanca Marija Jovanovici crede că Oltchim a pierdut aseară din cauza jocului foarte slab din ofensivă. "Am început prost, noi nu am marcat în primele 7 minute. Apoi, pînă în minutul 21, am reuşit doar cinci goluri. E foarte puţin!", a comentat Marija. "Păcat, pentru că în apărare am jucat exact, am anihilat piesele cheie. Nimic nu e însă pierdut. Vom merge şi noi să cîştigăm în Ungaria. De ce nu am face-o?", a încheiat Marija.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
porapora
porapora  •  07 Aprilie 2013, 17:03

daca arbitra un cuman, o elimina precis

knuty
knuty  •  07 Aprilie 2013, 11:46

Militianul Dragomir si compania vedetele serii,????!!!!Mi-e rusina ca traiesc intara asta!!!

had3s89
had3s89  •  07 Aprilie 2013, 11:41

Nu ma pricep foarte bine la handbal, de aceea rog si eu pe cineva care se pricepe relativ bine sa-mi spuna de ce Gyor a fost favorita si inaintea intalnirii? DIn cate vad eu, Oltchim are o echipa mult superioara, cu Pineau, Bulatovic si Neagu(chiar daca n-a jucat), adica cele mai bune jucatoare din lume din 2009, 2010 si 2012. La Gyor inafara de Gorbitz, nu vad nicio jucatoare extraordinara. Astept raspuns, ms!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close