SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRAGEDIE

Un fost handbalist din România, găsit decedat alături de soția însărcinată și băiatul lor, în urma cutremurelor din Turcia

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2023 11:01 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 11:30

Handbalistul turc Cemal Kutahya (32 de ani), soția lui, însărcinată în 5 luni, și copilul lor au fost găsiți decedați în urma cutremurelor care au lovit Turcia.

Interul dreapta Cemal Kutahya, component al naționalei Turciei, a evoluat în sezonul 2021/2022 pentru CSU Suceava. El și familia sa erau dați dispăruți după cutremurele din Turcia.

CSU Suceava a anunțat decesul lui Cemal Kutahya printr-un mesaj pe contul de Facebook.

„În cursul zilei de astăzi a fost găsit trupul neînsuflețit al fostului nostru jucător Cemal Kutahya. Acesta a fost prins sub dărâmături după cutremurul care a avut loc în urmă cu o săptămână în Turcia. Potrivit impresarului său, au fost găsite și trupurile băiețelului și soției lui Cemal, care era însărcinată în 5 luni.

Decesul sportivului a fost confirmat și de Federația Turcă de Handbal.

«Am aflat cu profundă tristețe vestea morții dragului nostru Cemal Kutahya, căpitanul echipei noastre naționale de handbal masculin, şi a fiului său, Cinar Kutahya, care au rămas sub dărâmăturile casei în care locuiau în Antakya. Condoleanțele noastre! Vom face tot ce ne stă în putință pentru a onora numele lui Cemal Kutahya, care ani de zile a reprezentat cu succes țara noastră la cel mai înalt nivel. Mulțumim, Cemal, pentru tot ce ai făcut pentru ţara noastră. Nu te vom uita», se arată într-un comunicat transmis de Federația Turcă de Handbal.

În vârstă de 32 de ani, Cemal Kutahya a fost legitimat la CSU Suceava în sezonul 2021-2022. După despărțirea de echipa noastră interul dreapta s-a întors în țara natală, la Hatay SK, grupare care ocupă primul loc în Superliga din Turcia. Suntem onorați că te-am cunoscut. Odihnește-te în pace”, a fost mesajul clubului din Suceava.

Citește și:

Cristina Pîrv, campioană a României la volei, interviu tulburător pentru GSP: „Când ai probleme, vorbește cu Dumnezeu ca și cum ai vorbi cu un prieten!”. Poveste șocantă: „Am fost atacată de doi drogați cu pistoale!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează