SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRAGEDIE

Fostul handbalist de la SCU Suceava, dat dispărut după cutremurele din Turcia: „Locuia la etajul 9 cu soția și copilul. S-au mai văzut minuni!”

Handbalistul turc Cemal Kutahya (32 de ani) și familia lui, soția și copilul, sunt dați dispăruți în urma cutremurelor devastatoare care au lovit luni Turcia.
Handbalistul turc Cemal Kutahya (32 de ani) și familia lui, soția și copilul, sunt dați dispăruți în urma cutremurelor devastatoare care au lovit luni Turcia.

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2023 21:54 / Actualizat marti, 07 februarie 2023 23:51

Handbalistul turc Cemal Kutahya (32 de ani) și familia lui, soția și copilul, sunt dați dispăruți în urma cutremurelor devastatoare care au lovit luni Turcia. Oficialii lui SCU Suceava, fosta lui echipă, se roagă pentru viețile lor.

  • Un cutremur de 7,8 grade pe scara Richter a avut loc luni în sudul Turciei, provincia Gaziantep
  • La ora locală 13:23 (12:23 în România), a avut loc un nou cutremur, cu magnitudinea 7,5, urmat de o replică de magnitudine asemănătoare la numai două minute distanță.

Interul dreapta Cemal Kutahya, component al naționalei Turciei, a evoluat în sezonul 2021/2022 pentru CSU Suceava. A revenit în țara natală la începutul stagiunii în curs. Seismele de luni l-ar fi prins acasă, alături de familie, informează oficialii grupării din Moldova.

Ahmet Eyüp Türkaslan, fostul elev al lui Șumudică, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”
TRAGEDIE
Ahmet Eyüp Türkaslan, fostul elev al lui Șumudică, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”

SCU Suceava, cu gândul la Cemal Kutahya

„Nu avem alte vești despre el și despre familia lui, doar că autoritățile și echipele de salvare încă îl caută. Sperăm într-o minune. S-au mai văzut minuni în situații de acest gen. Toate gândurile noastre merg către el! Sperăm să îi găsească în viața. 

A făcut partea din familia handbalului sucevean, un băiat extraordinar, de caracter. Se intagrase foarte bine în vestiar. Doar accidentările au făcut ca el să plece de la noi. Asta e mult mai puțin important. 

Sperăm să fie bine, el și familia sa. Împreună cu familia și copilul a fost surprins. Probabil dormeau, stăteau la etajul 9. Blocul s-a dărâmat, mai multe detalii nu știm. Ținem legătura cu impresarul, dar nu am aflat nimic nou”, a spus Bogdan Șoldănescu, antrenorul secund al celor de la CSU Suceava, potrivit Intermedia.

El era originar din Antalya. S-a transferat la clubul din Hatay și s-a dovedit a fi un ghinion. Nouă ne pare rău că nu s-a putut exprima aici la adevărata lui valoare, a avut ceva probleme cu viza, cu o accidentare 
- Iulian Andrei, antrenorul portarilor la CSU Suceava

Vezi și alte informații despre tragedia din Turcia:

VIDEO Mesaj tulburător al unui nume mare în Turcia: „Aici e numai suferință, au murit mulți oameni. Vă rog, ajutați-ne!”. Toate competițiile, suspendate! Mulți sportivi, prinși sub dărâmături

EXCLUSIV / FOTO Valentin Gheorghe a oferit o reacție pentru GSP, după cutremurul de 7,8 grade pe scara Richter produs în Turcia: „Astea sunt drame”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează