SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRAGERE LA SORȚI CHALLENGE CUP

CHALLENGE CUP // CSM București și Potaissa Turda și-au aflat adversarele din „16-imile” de finală ale Challenge Cup

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 16:03

CSM București, deținătoarea trofeului Challenge Cup, și Potaissa Turda, câștigătoarea din 2018, sunt favorite la  calificarea în „sferturi”.

Marți a avut loc, la sediul Federației Europene de la Viena, tragerea la sorți a partidelor din 16-imile de finală ale Challenge Cup, la masculin. 

În urna favoritelor s-au aflat și CSM București, deținătoarea trofeului, dar și Potaissa Turda, câștigătoarea din 2018. 

Ardelenii au fost primii extrași din urnă, adversara lor fiind echipa elvețiană BSV Bern (Elveția). 

CSM București a dat, în schimb, peste suedezii de la Alingsas HK. Ambele formații vor juca meciurile tur în deplasare, pe 8/9 februarie 2020, iar returul în România, o săptămână mai târziu.

BSV Bern a fost de două ori semifinalistă în Challenge Cup, în 2006 și 2009, iar Alingsas a participat în 2010 și 2015 în grupele Ligii Campionilor. Bern e pe locul 7 în prima ligă elvețiană, după 11 etape, având deja 6 înfrângeri. Alingsas e pe 3 în Suedia, la doar un punct distanță de liderul Malmo, după 13 etape.

Vezi și: 

CSM București s-a calificat în 16-imile Challenge Cup » A câștigat primul meci, dar l-a pierdut pe al doilea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează