SPORTURI  »  HANDBAL  »  MĂGURA CISNĂDIE-SLAVIA PRAGA 28-25 ȘI 29-20

Cisnădie, în turul 3 al Cupei EHF

Foto: sbsport.ro
Foto: sbsport.ro

Articol de - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 15:38

La prima sa participare în Europa, Măgura Cisnădie s-a calificat fără probleme în turul 3 al Cupei EHF.

Echipa pregătită de Alexandru Weber a disputat ambele partide cu Slavia Praga pe teren propriu, trecându-și în cont două victorii.

Dacă vineri, în primul meci, Ada Moldovan și compania au resimțit tracul debutului, câștigând doar cu 28-25, duminică, în meciul doi, Măgura s-a impus mult mai lejer.

Calificarea nu a fost nici o clipă pusă în discuție, ardelencele detașându-se din start. După 18-11 la pauză, Măgura s-a dus la 11 goluri în față, 24-13. S-a terminat 29-20, iar Măgura își așteaptă acum adversara din turul 3, ultimul înainte de faza grupelor Cupei EHF.

Principala marcatoare a dublei cu Slavia Praga au fost Ada Moldovan 21 de goluri (15 goluri în prima manșă, respectiv 6 în cea de-a doua).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează