SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM RÂMNICU VÎLCEA

Clubul Oltchim îi cere scuze Katarinei Bulatovici pentru acuzele ce i s-au adus

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 16 aprilie 2013 11:46

Într-un comunicat de presă, Clubul Sportiv Oltchim îşi exprimă indignarea pentru faptul că, după returul semifinalei de Liga Campionilor, Gyor-Oltchim, au fost voci care au acuzat-o pe Katarina Bulatovici, vedeta Oltchimului, că nu şi-a apărat corect şansele.

 

"Din păcate, am constata cu stupoare că după meciul de la Veszprem au apărut în presă cîteva articole şi comentarii care au pus sub semnul întrebării atitudinea pe parcursul acestui joc a uneia dintre jucătoarele noastre de bază - Katarina Bulatovici. Ne exprimăm regretul şi indignarea cu privire la modul în care a fost tratat acest subiect - care este unul inventat - şi considerăm că cei care au putut măcar să gîndească în acest mod s-ar simţi ruşinaţi dacă ar cunoaşte-o cît de puţin pe Katarina, care este, pe lîngă o mare sportivă, în primul rînd un mare CARACTER", se arată în comunicatul postat pe site-ul clubului CS Oltchim.


"Ne cerem noi iertare, Kati, pentru această nedreptate care ţi-a fost făcută de cei care nu ştiu cine eşti cu adevărat şi vă mulţumim încă o dată ţie, colegelor tale şi antrenorilor voştri pentru tot ce aţi făcut pentru această echipă".

Katarina Bulatovici este golgeterul Oltchimului în Liga Campionilor, cu 90 de goluri marcate în actualul sezon.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (26)
jimmyjames
jimmyjames  •  08 Mai 2013, 06:18

Bravo clubul Oltchim. V-ati ridicat deasupra manelistilor!

danyellle
danyellle  •  19 Aprilie 2013, 14:54

pai nu era Berbecaru in prima linie?

razvyyc
razvyyc  •  17 Aprilie 2013, 17:43

Da, am jucat cu un singur inter. INSA ACELA A FOST INTER STANGA. In acea pozitie au fost inscrise vreo 8-9 goluri.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează