SPORTURI  »  HANDBAL  »  RUSIA

CM DE HANDBAL // CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA Împăcare Martin Ambros - Alexandru Dedu! Au bătut palma azi, în Japonia, după victoria Rusiei

Articol de , - Publicat miercuri, 11 decembrie 2019 10:04

Martin Ambros și Alexandru Dedu s-au împăcat! După ce a demisionat din fruntea echipei naţionale a României în vară, pentru a da curs imediat propunerii de a prelua reprezentativa Rusiei, Martin Ambros a arătat cu degetul şi acuzat din partea Federaţiei Române de Handbal, condusă de Alexandru Dedu. 

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii. 

Chiar preşedintele Alexandru Dedu spunea zilele trecute că „va veni un moment când poate o să-i spun lui Ambros ce reproş am să-i fac”. 

Astăzi însă, în Japonia, cei doi au făcut pace! După meciul Rusia - Spania, câştigat într-o manieră categorică de estice, 36-26, Martin Ambros l-a reperat în una dintre peluze, pe Alexandru Dedu, care tocmai ce ajunsese în sală, alături de echipa noastră. 

Antrenorul spaniol le-a transmis organizatorilor că va întârzia puţin la conferinţa de presă, după care a urcat, s-a îmbrăţişat şi s-a salutat cu şeful federaţiei de la Bucureşti. Au dialogat preţ de câteva secunde, după care Martin Ambros a stat de vorbă cu fiecare dintre membrii delegaţiei României, inclusiv cu Tomas Ryde. 

Rusia şi Ambros Martin au câştigat toate meciurule de la Campionatul Mondial, fiind singura echipă care a reuşit aşa ceva. Rusia a câştigat grupa principală II şi va disputa semifinala de vineri împotriva Olandei sau a Germaniei. 

CM DE HANDBAL // CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA Împăcare Martin Ambros - Alexandru Dedu! Au bătut palma azi, în Japonia, după victoria Rusiei

VEZI ȘI:

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // Frigul şi noxele viciază Mondialul » Handbalistele acuză organizarea japonezilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
443338323262333
Gabriel Capbun  •  11 Decembrie 2019, 20:13

Felicitări echipei care a ajuns in primele 12 poziții ale Campionatelor Mondiale!

834427529961509
'Aaron Johnson  •  11 Decembrie 2019, 13:31

GSP, tabloid de tabloid, fitzuica lui Becali.

ios_ge
ios_ge  •  11 Decembrie 2019, 12:30
Postat de pierrecardin pe 11 Decembrie 2019, 11:55

Gentleman.

Ntz. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează