SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - BIETIGHEIM 28-28

Concluziile lui Adi Vasile, după CSM București - Bietigheim: „Un meci de handbal adevărat!”

Adi Vasile, la finalul meciului CSM București - Bietigheim / foto: Raed Krishan +24   FOTO
Adi Vasile, la finalul meciului CSM București - Bietigheim / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 25 septembrie 2022 19:26 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 20:07

Adrian Vasile, 39 de ani, antrenorul lui CSM București, își felicită elevele pentru egalul scos în fața lui Bietigheim, scor 28-28, în cel de-al treilea meci din Liga Campionilor la handbal feminin, disputat astăzi în Sala Polivalentă. 

Tehnicianul e mulțumit că „tigroaicele” au strâns rândurile pentru a obține un egal, deși erau conduse la două goluri în ultimul minut. Adi Vasile a subliniat, totuși, și erorile comise pe durata primei reprize, una controlată de nemțoaice, care au intrat la cabine cu un avantaj de trei goluri, 16-13.

Concluziile lui Adi Vasile după remiza dramatică din Sala Polivalentă: „Am înlănțuit prea multe greșeli și ratări în prima repriză”

„Din punctul meu de vedere, a fost un meci frumos, echilibrat, ce a pus față în față două echipe care se provoacă una pe alta foarte bine. Trebuie să recunosc că Bietigheim e o echipă foarte, foarte bună, unde se văd foarte bine relațiile de joc. Chiar mi-a făcut plăcere, a fost un meci de handbal adevărat!

Mă bucură caracterul de care am dat dovadă în final pentru a reveni. Sunt bucuros de rezultat, e foarte importantă maturitatea cu care am reușit să gestionăm un final în care putea câștiga oricare dintre echipe. Cred că în prima repriză am avut un moment în care am înlănțuit prea multe greșeli tehnice, dar și ratări, iar asta i-a permis lui Bietigheim să se distanțeze. N-am început la fel de bine partida cum am făcut-o în ultimele două meciuri.

Pe de altă parte, mă bucură foarte mult caracterul nostru. Am rămas concentrați și am putut reveni în acest meci, sunt mândru de fete. E echilibru. Am avut niște parade importante, apoi a venit rândul lor să aibă unele parade importante. Cred că întreg meciul a stat în zodia echilibrului. Mulțumesc sălii, a pus constant presiune pe adversare, iar asta ne-a ajutat să revenim”, a transmis Adi Vasile la finalul partidei. 

Clasamentul actualizat din grupa CSM-ului: „tigroaicele” sunt pe locul 3

Concluziile lui Adi Vasile, după CSM București - Bietigheim: „Un meci de handbal adevărat!”

FOTO / Cele mai tari imagini ale confruntării CSM București - Bietigheim 28-28

CSM București - Bietigheim / foto: Raed Krishan
CSM București - Bietigheim / foto: Raed Krishan
CSM București - Bietigheim / foto: Raed Krishan
CSM București - Bietigheim / foto: Raed Krishan
+20 FOTO

Citește și alte știri din handbal: 

FOTO Remiză la ultimul atac: CSM București - Bietigheim 28-28 » Clasamenul grupei A din Liga Campionilor

Kastamonu - Rapid 26-33 » Giuleștencele obțin cea de-a doua victorie în Liga Campionilor: succes categoric în Turcia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
emy114
emy114  •  27 Septembrie 2022, 10:29

Neagu este expirata, din cauza ratarilor ei din momente in care echipa era condusa ( inclusiv de la 7 m.), nu s-a castigat meciul . Pentru ce este in continuare platita cu o suma enorma de bani ? Antrenorul nu are nici o vina, el fiind obligat sa o tina in teren, pentru a justifica banii . La fel de anonima este si Pantea, care a venit din Ungaria pentru ca acolo ajunsese rezerva . Daca se vrea ca CSM -ul sa ajunga iar in four group trebuie sa se debaraseze de aceste 2 jucatoare .

ceaiuri
ceaiuri  •  26 Septembrie 2022, 13:42

mai sunt multe meciuri in grupa(campionatele sunt la inceput peste tot)inca se fac ajustari la majoritatea echipelor(mai putin la cele nordice..)dar sigur csm tb sa joace mult mai bine pt F.F

MaxiP
MaxiP  •  25 Septembrie 2022, 23:55
Postat de Crinughe1 pe 25 Septembrie 2022, 20:48

Eu când îl aud și îl vad pe acest incompetent ma gândesc cine sunt acei nemernici care îl țin pe vecie antrenor la CSM. Zice ca a văzut handbal adevărat. Asa este, dar la adversare.

Ca tu priceput mai ești, ce sa spun. Habar nu aveți de acest sport, va dați cu părerea doar, voi ați văzut numele echipelor și trageți concluzii. Meciul chiar a fost unul tare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează