SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Constanța a adus un jucător care a câștigat de două ori campionatul cu Dinamo

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2020 14:44

Rusul Vitaly Komogorov se întoarce în România după un sezon petrecut în Ungaria. Interul stânga este la a treia echipă de la noi, după Odorhei și Dinamo.

Dobrogea Sud Constanța a anunțat al treilea transfer al sezonului. După turcul Onur Ersin de la Besiktas Istanbul, centrul naționalei Turciei, și Alen Blazevici, component al "naționalei" Croației, a fost rândul rusului Vitaly Komogorov. Interul stânga din naționala Rusiei e un jucător cunoscut în Liga Zimbrilor. În 2016 a ajuns la HC Odorhei, transferându-se în sezonul următor la Dinamo. În Ștefan cel Mare Vitaly a avut evoluții apreciate și a câștigat de două ori titlul de campion al României. În Liga Campionilor a marcat pentru Dinamo 82 de goluri în cele două sezoane. A fost desemnat cel mai bun inter stânga din campionatul României în sezonul 2018-2019.

Anul trecut, Komogorov s-a transferat în Ungaria, la Tatabanya. Va reveni în România după niciun an, urmând să se alăture echipei pregătite de Dorde Cirkovici. A făcut parte din echipa Rusiei la Mondialul din 2019. În 2016, pe când juca la Nantes, a jucat cu formația franceză finala Cupei EHF. "Sunt fericit să fac parte din familia Constanței. Începând cu acest sezon, vom atinge împreună obiective mărețe. Hai, Constanța!", a declarat Vitaly pentru pagina de facebook a grupării de pe Litoral. Rusul de 1,96 metri va juca în Cupa EHF alături de noii săi colegi.

22 de selecțiiîn naționala Rusiei a bifat Vitaly Komogorov, înscriind 14 goluri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează