SPORTURI  »  HANDBAL  »  NUMIRE

Constanța are antrenor nou: Sandu Iacob! Care sunt obiectivele sale în acest sezon

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2017 17:47

Sandu Iacob (40 de ani), fostul tehnician de la HC Vaslui, a semnat cu HC Dobrogea Sud Constanța, formația care a renunțat de curând la serviciile campionului mondial Christian Gaudin. Secundul Marko Isakovici asigurase interimatul pentru două etape.

Iacob a antrenat mai bine de patru sezoane pe HC Vaslui, echipă pe care a readus-o în prima ligă! A dus formația moldoveană chiar în play-off, deși toată lumea vedea Vasluiul la retrogradare.

În sezonul actual, Sandu Iacob lasă Vasluiul pe locul 10, cu 9 puncte după primele 8 etape.

Sandu Iacob are drept obiectiv la Constanța să ducă echipa în cupele europene și, dacă se poate, să câștige și un trofeu, fie că e vorba de Cupa României sau campionat.

În cariera sa de handbalist, Sandu Iacob a trecut și pe la HCM Constanța, cu care a câștigat titlul de campion. Concomitent cu HC Dobrogea, Iacob va antrena și "naționala" de tineret a României. Sandu Iacob a fost și secundul "naționalei" României, pe vremea când principal a fost Aihan Omer.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează