SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAŢIONALĂ

Constanţa, doar egal la Bacău!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Campioana României, HCM Constanţa, nu a reuşit să învingă la Bacău echipa locală Ştiinţa Dedeman, în etapa a 22-a a Ligii Naţionale. "Marinarii" au fost egalaţi în ultimele secunde şi meciul s-a terminat egal: 30-30.

Ştiinţa Bacău a început mai bine partida, a condus cu 9-5, dar Csepreghi şi compania au revenit prin cinci goluri marcate consecutiv. La pauză a fost egal: 15-15. Echilibrul s-a menţinut şi în partea a doua, nici una dintre formaţii nereuşind să se desprindă decisiv.

HCM a avut totuşi 30-28 cînd mai erau 90 de secunde de joc. Sandu Iacob şi Gurkovski au egalat însă, păstrîndu-şi invincibilitatea în faţa Constanţei. De trei sezoane, la Bacău, Constanţa nu reuşeşte să se impună!

HCM are acum 37 de puncte în clasament, cu 5 peste UCM Reşiţa, echipă care are însă un meci mai puţin disputat. Ştiinţa Dedeman Bacău e pe locul 3, cu 28 de puncte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  24 Martie 2010, 21:11

Bravo stiinta Bacau !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează