SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Constanța, ghinionistă » Singura reprezentantă a României a picat cu un adversar dificil în Cupa EHF

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 12:19

Singura reprezentantă a României în Cupa EHF, la băieți, nu a avut noroc la tragerea la sorți. Va juca împotriva nemților de la SC Magdeburg.

La primul său sezon în Europa, HC Dobrogea Sud Constanța are șanse mici să ajungă în grupele Cupei EHF. Marți, la tragerea la sorți a meciurilor din turul 3 preliminar al Cupei EHF, "delfinii" au picat contra nemților de la SC Magdeburg, chiar finalista ultimei ediții! 

"Mai rău nu se putea", a comentat președintele dobrogenilor, Ionuț Rudi Stănescu.
Magdeburg are un început de sezon foarte bun și în Bundeslia. După 10 etape e pe locul 3 în clasament, în fața celor de la Flensburg și Kiel, între altele. Nemții au o adevărată multinațională în lot, cu nu mai puțin de 12 jucători străini!

"Chiar dacă ne vor propune să jucăm ambele meciuri acolo, nu vom accepta. Aducem Magdeburg la Constanța, pentru suporterii noștri, deși suntem conștienți că pornim cu șansa a doua", a mai adăugat Ionuț Rudi Stănescu. 

Prima manșă din turul 3 preliminar e programată pe 18/19 noiembrie, la Magdeburg, returul o săptămână mai târziu, pe litoral. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează