HANDBAL  ·  DINAMO

EXCLUSIV Constantin Ștefan a câștigat titlul, dar Dinamo nu i-a propus prelungirea: "Eu rămân dinamovist și cu contract, și fără!"

Articol de — Miercuri, 22 Mai

Antrenorul Constantin Ștefan, 51 de ani, a câștigat al doilea titlu consecutiv cu Dinamo, dar nu i s-a propus rămânerea pe banca echipei campioane.

  • "Câinii roșii" au câștigat pentru a patra oară consecutiv titlul în România. Bucureștenii i-au spulberat pe constănțeni. E singurul titlu la sporturile de echipă pentru clubul din Ștefan cel Mare în acest sezon.

- Domnule Ștefan, al doilea titlu consecutiv al dumneavoastră, a fost mai ușor ca anul trecut?
- Cred că a fost la fel de greu. Am avut parte de o echipă foarte valoroasă, un grup unit, am avut o colaborare foarte bună cu băieții. Le mulțumesc jucătorilor, fără ei nimic nu se putea. Nu a fost ușor, avem 16 jucători cu personalitate, dar am reușit un an mai bun decât cel trecut, pentru că am ieșit din grupele Ligii Campionilor.

- Dinamo a jucat mai bine după ce a ișeit din Liga Campionilor!
- Era și normal, a dispărut oboseala și ne rămăsese doar obiectivul titlului. Am reușit să câștigăm finala în două manșe. A părut mai ușor, dar eu consider că am avut și o echipă mai bună ca anul trecut, fără să știrbesc performanța de atunci. În momentele-cheie ne-am mobilizat și nimeni nu ne-a stat în cale.

- Rămâne regretul că nu veți mai continua la Dinamo?
- Toată lumea mă întreabă, nici nu vreau să mă gândesc la acest lucru. Sunt dinamovist convins, nu trebuie să mi se propuna să prelungesc contractul. Sunt la Dinamo și cu contract, și fără!

VEZI ȘI:

VIDEO Dinamo e din nou campioană la handbal masculin! A zdrobit Constanța în finală, într-o atmosferă fantasticăBecalii i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (2)

ceaiuri  •  22 Mai 2019, 23:37

veriga cea mai slaba a fost..antrenorul,la ce lot au tb sa treaca de lusitani(nici acum nu inteleg schimbarile facute la inceputul reprizei a doua)deci o decizie normala

Claudiu Mosoiu  •  22 Mai 2019, 22:58

Desi sunt din Constanta, ma bucur ca a castigat ,,DOAR DINAMO BUCURESTI,,.........pot motiva ca ..........echipa DOBROGEA SUD CONSTANTA, a avut o medie de varsta ridicata pentru acest sport.............de abia puteau sa alerge, nu aveau deloc viteza ( o obligatie elementara la acest sport). In rest sa auzim de bine in sezonul viitor.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
21:45 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

România - Norvegia

Pro TV
Program TV complet

Liga 1