HANDBAL  ·  CUPA EHF

Copenhaga Handball - Măgura Cisnădie 33-22 // Româncele au pierdut la scor în Danemarca

Articol de — Duminica, 19 Ianuarie, 17:58

Măgura Cisnădie a pierdut la scor în Danemarca în fața celor de la Copenhaga Handball, 22-33! Ada Moldovan, Mihaela Ani Senocico, dar și antrenorul Alexandru Weber au văzut cartonașul roșu!

Măgura Cisnădie a pierdut la Copenhaga al treilea meci consecutiv în grupa B a Cupei EHF, 22-33, cu echipa clasată pe locul 2 în campionatul Danemarcei. Formația sibiană a intrat într-o pasă neagră, din care nu mai poate parcă ieși.

Măgura Cisnădie, înfrângere la scor în CUPA EHF

Fetele antrenate de Alexandru Weber sunt la a șasea înfrângere consecutivă în toate competițiile! 

În prima repriză, Măgura s-a ținut bine de adversară, dar lucrurile au scăpat de sub control în ultimele minute. Mihaela Ani Senocico a văzut a treia eliminare de două minute, deși faultase Ada Moldovan!

Senocico a văzut însă cartonașul roșu. Antrenorul sibian nu s-a mai putut stăpâni și a protestat la deciziile celor doi arbitri nemți. A văzut și el cartonașul roșu!

Dacă se întâmpla în România un așa arbitraj, erau suspendați șase luni. Oficialii danezii ne consolau după meci și ne spuneau că nu au înțeles arbitrajul. Am avut 8 eliminări de două minute, prima dintre ele în minutul 3, fără advertismente înainte, fără nimic! Ei au avut o singură eliminare, în minutul 58! Ada Moldovan a văzut cartonașul roșu pentru o împingere din lateral, niciodată un fault de roșu direct. Ei au avut 8 aruncări de la 7 metri, noi doar 3. Noi și așa suntem cum suntem, avem lotul subțire, dar ce s-a întâmplat în Danemarca e ceva ce nu am mai trăit", a declarat antrenorul Alexandru Weber.

Ada Moldovan 6 goluri, Ana Maria Tănăsie 4, Valentina Panici 4, Natalia Viniukova 3, Mădălina Predoi 2, Adriana Crăciun și Mihaela Senocico 1 au fost marcatoarele pentru Măgura.

Etapa viitoare, Cisnădie va juca pe teren propriu cu Copenhaga Handball, în etapa a 4-a din grupa B a Cupei EHF. 

citește și:Ne protejează sau nu mănușile de COVID? Demonstrația unei asistente: „Nu sunt deloc conștienți„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1