SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR - BUDUCNOST 26-20

Corespondență de la Budapesta // Cristina Neagu, după eliminarea cu Gyor: "Nu am fost la nivelul la care trebuia să fiu"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2017 18:38

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare din lotul lui Buducnost, s-a arătat extrem de dezmăgită la finalul meciului pierdut de echipa sa în fața lui Gyor, scor 20-26, în primul meci din Final Four-ul Ligii Campionilor. 

- Cristina, nu a fost să fie și a treia finală cu Buducnost, cum a fost meciul din teren?
- De fapt meciul nu a semănat deloc cu ce ne-am dorit noi să fie și cum am văzut noi partida, din păcate nu ne-a ieșit nimic nici în atac, nici în apărare, nici nu pot să-mi dau seama de ce. Am venit fără niciun fel de stres, de presiune la acest Final 4, obiectivul nostru a fost să ne calificăm aici, eram sigură că o să facem un meci foarte bun și dacă nu reușim să câștigăm Liga, măcar să fie un meci echilibrat cu Gyor, n-a fost să fie. A trebuit să alergăm după ele tot meciul și în final echipa mai bună a câștigat.

- Se încheie patru ani frumoși pentru tine în care ai trăit multe satisfacții la Buducnost.
- E adevărat și mi-aș fi dorit tare mult să jucam în ultimul act ca și final al acestei perioade, din păcate nu este posibil. A fost o perioadă frumoasă, o perioadă în care am ajuns în fiecare an în Final Four, am și jucat două finale, am câștigat una din ele, am învățat foarte multe și cu siguranță acest club o să rămână în sufletul meu.

"Nu am fost la nivelul la care trebuia să fiu!"

- O să le ții pumnii celor de la CSM?
- Sincer, nu m-am gândit la meciul următor. Sunt foarte supărată și dezamăgită de ce s-a întâmplat în meciul meu. Nu știu cine o să câștige, pentru mine faptul că o să jucăm finala mică nu are o mare importanță, nu-mi doresc decât să termin sănătoasă și apoi să privesc înainte.

- Ai vorbit cu Ambros Martin?
- Nu, n-am apucat, doar ne-am salutat vineri. O să vorbim peste câteva săptămâni la echipa națională.

- Cum vezi evoluția ta în semifinale, nici barele nu au ținut cu tine?
- Eu am încercat să fac tot ce ține de mine, e greu, e foarte pentru că lucrurile nu au mers în atac cum ne-am dorit noi de aceea ne-a fost și greu să ne întoarcem în apărare. Am luat goluri ușoare, am ratat niște mingi pe care trebuia să le băgăm în poartă, per total nu cred că am fost la nivelul la care trebuia să fiu dacă meciul s-a terminat în felul acesta.

Goluri puține

- Până în minutul 40 doar tu și Bulatovici ați reușit să înscrieți pentru Buducnost. Cam puțin?
- Normal că e puțin și că am marcat doar 20 de goluri, ca anul trecut, altfel din nou atacul nostru a șchiopătat și e foarte greu contra unei echipe ca Gyor să marchezi doar atât, ce să faci ca să câștigi, să primești doar 19 goluri? E foarte puțin.

- I-ai auzit pe suporterii români?
- Foarte puțin, vreau să le mulțumesc că m-au susținut astăzi. E o situație destul de complicată, se joacă în fiecare an la Budapesta, Gyor are un suport extrem de mare, dar aceasta este situația n-avem ce să facem. În anul în care am câștigat Liga Campionilor, Gyor nu s-a calificat în Final Four și atunci am avut și noi mai mulți fani

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
tihi
tihi  •  06 Mai 2017, 20:36

Felicitari Cristinei,recunoscand inferioritatea lui Buducnost in fata lui Győr.Sa vedem,cine recunoaste din partea CSM,ca au fost mult sub Vardar. Conducerea CSM,nu cu siguranta,ei scuzánd jucatoarele atacand organizarea intr-un mod suburban si inadamisibil.

marius.bxl
marius.bxl  •  06 Mai 2017, 20:28

Da bai olarule și încă est europene.normal ar fi un motiv de bucurie ca aici suntem înaintea occidentalilor

olaru_andrei
olaru_andrei  •  06 Mai 2017, 19:37

adevarul este ca este o mare nesimtire sa oferi final 4 aceleiasi tari 4 ani la rand....o miocanie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close