SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI-GYOR 29-26 (22-22, 25-25) 4-1 DUPĂ 7 METRI

Corespondență din Budapesta » Cristina Vărzaru a jucat patru finale și a câştigat tot atâtea trofee!

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2016 00:00

Extrema dreapta a câștigat cu Viborg de trei ori, dar spune că acesta e cel mai important pentru că vine cu o echipă românească.

Cristina Vărzaru se consideră o jucătoare foarte norocoasă. Spune râzând că "cine vrea să câștige Liga Campionilor o câștigă. Dumnezeu, tata de acolo de sus, din Ceruri, au vegheat asupra mea. Poate au vrut ca eu să mai câștig încă o dată Liga Campionilor".

"A fost un meci al nervilor, au cedat două jucătoare cu o experiență fenomenală, care au jucat excelent tot sezonul: Loke și Groot. Oricărui om îi pot ceda nervii. Mă bucur enorm pentru noi. La 7 metri, toată lumea întreabă cine a ratat, nu cine a dat gol. Eu nu știu cum e să pierzi, dar sunt convinsă că e groaznic", a declarat Vărzaru.

Cristina le-a încurajat permanent pe fetele mai tinere și le-a împărtășit din experiența ei. "Le-am spus că merită toate să ridice o cupă deasupra capului, să simtă cum e să urci pe podium. E un sentiment aparte, care nu poate fi explicat. Acum știe fiecare dintre ele cum e", a declarat Cristina.

"Sunt bani pe care-i merităm!"

Cristina a vorbit și despre bugetul CSM, despre faptul că tot timpul se spune că sportivii câştigă prea mulți bani.

"Îmi pare foarte rău pentru situația financiară în care este țara noastră, pentru că nu suntem într-o situație deloc roz, dar trebuie să se înțeleagă că sportul de performanță e unul dintre cei mai buni promotori ai țării. Noi asta am făcut. Sunt mulți bani, 2,5 milioane de euro, la prima vedere, dar lucrurile astea mărunte, noi, Simona Halep, fac o imagine mai bună României și ne ajută să ne dăm seama că suntem o nație frumoasă, că trebuie să credem în noi și să muncim", a încheiat Vărzaru

"Tot sezonul am avut suișuri și coborâșuri. Am ajuns aici de pe locul 4 în grupă. Nimeni nu ne dădea nicio șansă. Am reușit să producem cea mai mare surpriză a competiției"
Jelena Grubisici

2 jucătoaremai câştigaseră până aseară Liga Campionilor, din lotul CSM-ului: Vărzaru, cu Viborg de 3 ori, și Vetkova, cu Zvezda Zvenigorod

2 echipeau câştigat Liga Campionilor la prima lor participare: Zvezda Zvenigorod în 2009 și CSM București în 2016

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează