SPORTURI  »  HANDBAL  »  NORVEGIA - ROMÂNIA, AZI, 21:45, DOLCE1 ȘI GSP.RO

Corespondență din Herning » Evoluează cu fractură de piramidă nazală » Szucs a jucat cu dureri în meciul cu Danemarca

Articol de - Publicat vineri, 18 decembrie 2015 00:00

Gabriela Szucs arată de parcă ar fi participat la Mondialele de box, nu la cele de handbal. Nu se dă însă la o parte şi vrea să ajungă pe podium.

Pentru prima dată în echipa României, după ce a jucat pentru Ungaria pînă acum, Gabriella Szucs se simte extraordinar în tricoul roşu, galben şi albastru. În partida cu Brazilia a suferit o fractură de piramidă nazală.

Au fost dureri, dar a strîns din dinţi şi a ales să joace şi contra Danemarcei. "Sufletul şi inima mi-au spus să joc. Am simţit că echipa are nevoie de mine. Am vrut să-mi ajut echipa. Şi mă bucur mult că am putut", spune Gabi.

La intonarea imnurilor, Gabi cîntă "Deşteaptă-te, române!" de parcă ar juca de cînd lumea pentru România. "O fac cu mare drag pentru că aşa simt eu. Atmosfera în echipă e una senzaţională, fetele m-au primit cu braţele deschise şi eu trebuie să răsplătesc încrederea", spune handbalista care s-a născut la Oradea, dar care a crescut la Debrecen.

Nu-i e frică de Norvegia şi abia aşteaptă meciul. "Trebuie să ne luăm revanşa după ce am pierdut în grupe. Eu am spus cînd am plecat de la Bucureşti că vreau o medalie. Vreau să mă întorc acasă cu o medalie! Şi să o agăţ în brad. E visul meu şi vreau să mi-l realizez!", a încheiat Gabi.

Playtech: BOMBĂ! Amanta lui Marica de la hotel, TRANSFORMARE totală. Halucinant cum arată acum!


Comentarii (17)
yeab
yeab  •  18 Decembrie 2015, 17:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adicn
adicn  •  18 Decembrie 2015, 13:06
Postat de benaflek pe 18 Decembrie 2015, 10:05

iti da jos si dintele ala norvegiencele ca vad ca abia se mai tine

˝Ele îți dă˝...ele nu-ți dă nimic, stimabile... eventual îți dau! Te-ai găsit tu să faci mișto ...ia fă tu câteva ˝incursiuni˝ pe la bibliotecă și învață Gr.LR, nu mai sta pe gsp să faci miștouri care nu-ți ies!

adicn
adicn  •  18 Decembrie 2015, 12:57
Postat de sibman pe 18 Decembrie 2015, 09:41

N-am spus-o ca o ironie, dar te intreb: oare cati unguri din Covasna si Harghita se simt cu adevarat romani?

păi ea e din Oradea/Debrecen :))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează