SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM HANDBAL

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // Elevii japonezi încurajează Senegalul în meciul cu România

Articol de , - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 10:47

Naționala României de handbal feminin va juca astăzi, de la ora 11.00, împotriva Senegalului cel de-al doilea meci de la Campionatul Mondial din Japonia. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport și Look Plus.

  • România întâlnește astăzi Senegalul, liveTEXT pe GSP.ro de la ora 11:00. Meciul se va disputa la Yatsushiro (Japonia).
  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii.
  • Următoarele meciuri ale României: Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie).
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

Senegalezii sunt susținuți la acest meci chiar de suporterii gazdelor. Mai exact, la meci vor asista foarte mulți elevi japonezi care vor face galerie Senegalului. 

Și România va avea susținere din partea fanilor „tricolori” la acest joc. Zeci de români au făcut deplasarea în Japonia, lucrul acesta fiind observat și la primul meci pierdut cu Spania, scor 16-31.

+6 FOTO

Se joacă azi: Danemarca - Coreea, Franţa - Brazilia, Germania - Australia

GRUPA C
Muntenegru - Senegal 29-25
România - Spania 16-31
Ungaria - Kazahstan 39-15

Se joacă azi: România - Senegal, Spania - Ungaria, Muntenegru - Kazahstan

GRUPA D
Japonia - Argentina 24-20
Rusia - China 26-11
Suedia - Congo 25-15

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează