SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Per Johansson, antrenorul Muntenegrului: „Sunteți favoriți cu Ungaria, aveți ce nu are nimeni în lume!”

Articol de , - Publicat joi, 05 decembrie 2019 10:55

CAMPIONATUL MONDIAL DIN JAPONIA // Per Joahnsson, antrenorul Muntenegrului, care a câştigat şi cu noi, dar şi cu Ungaria, crede că "tricolorele" au prima şansă astăzi, "mai ales fiindcă aveţi ce nu are nimeni în lume: o jucătoare-fenomen, Neagu!".

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii;
  • România joacă meciul decisiv pentru calificarea în grupele principale vineri, cu Ungaria, de la ora 12:00. „Tricolorele” au nevoie de victorie.

Muntenegru a reuşit să-şi asigure accesul în Main Round după ce a câştigat cu Ungaria şi România, în ambele confruntări succesul a fost la limită, un singur gol diferenţă. Antrenorul muntenegrencelor, suedezul Per Johansson, fost la CSM Bucureşti, a făcut  o previziune pentru meciul România - Ungaria.

"România e favorită. Am jucat împotriva ambelor echipe, am câştigat la fel de greu, dar, sincer, succesul din meciul cu România habar n-am cum l-am atins! Am fost dominaţi, am fost conduşi, totul s-a răsturnat atât de repede încât trebuie să revăd meciul pentru a înţelege exact. România a fost deosebit de puternică", a spus suedezul

"Am avut în faţă o echipă care a produs un handbal de foarte mare nivel, iar Neagu este ceva ieşit din comun. Efectiv, ca antrenor rămâi cu foarte puţine soluţii în faţa unei astfel de jucătoare, e un fenomen! Nu ştiu ce handbaliste în toată lumea mai pot juca la fel cum o face Neagu".

La pariuri, maghiarele au prima şansă 

Agenţiile de pariuri nu o văd pe România favorită în ultimul meci din faza grupelor. Ungaria are o cotă de numai 1,45, în vreme ce un succes al "tricolorelor" multiplică miza de 3,55 ori.

Vezi și: 

Ce cotă are România la calificarea în faza următoare a Campionatului Mondial! Cine e marea favorită la trofeu și a câta șansă au „tricolorele”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ioan1964
ioan1964  •  06 Decembrie 2019, 11:30

ptr astfel de meci nu conteaza antrenorul conteaza ambitia si ardoarea cu care joci! Apropo pe banca exista totusi si un antrenor roman si care chiar isi face treaba dar asta poate ne este valoarea! HAIDE ROMANIA!

115600506581456
Murgu Adrian  •  05 Decembrie 2019, 23:33

Nu inteleg de ce tot aducem antrenori straini cand in Romania avem atatia antrenori foarte buni ,nu stiu criteriul pentru care a fost numit acest Ryde ,cat despre declaratia lui Per Johansson pot spune ca este doar prietenoasa si nu una obiectiva ,cum sa bati unGArYa cand te chinui cu Senegal si nu cred ca Romania sta numai in Neagu pentru ca avem si alte jucatoare foarte bune ,nu de nivelul lui Neagu dar acest Ryde numai el stie cum face selectia,pacat pentru ca handbalul a ramas singurul sport de echipa care mai face performanta in lume si tot pacat pentru ca mai avem pseudo jurnalistii care si acum acuza primaria pentru ca ii ofera un salariu lui Neagu,salariu prea mic zic eu pentru imaginea pozitiva care o face Neagu in europa

schwartz69
schwartz69  •  05 Decembrie 2019, 22:46

*** ... *** *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează