SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SENEGAL 29-24

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO Aneta Udriștioiu: „Astăzi ne-am motivat 200% și am demonstrat că suntem o formație puternică!”

Articol de , - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 13:19

Aneta Udriștioiu (30 de ani, extremă dreapta) a oferit declarații după prima victorie a României din Japonia, cu Senegal, scor 29-24.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii.
  • Următoarele meciuri ale României: Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie).
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

„A fost un meci foarte dificil, mă bucur că am trecut peste meciul de ieri, care a fost foarte greu. Astăzi ne-am motivat 200% și am demonstrat că România este o formație puternică! Ne-am concentrat fix pe acest meci, nu ne-am gândit la nimic altceva. Atât timp cât vom avea șanse, vom lupta până la capăt.

Mă bucur pentru forma Cristinei Neagu. Sperăm să o ajutăm și noi, restul echipei, și să obținem victorii mai departe. Trebuie să ajutăm jucătoarele tinere. Suntem alături de ele tot timpul, de asta suntem o echipă”, a declarat Udriștioiu.

CLASAMENT GRUPA C

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SENEGAL 29-24 // Corespondență din Japonia » Africa ne pansează rănile. Victorie fără emoții pentru naționala noastră!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
bigbolo
bigbolo  •  02 Decembrie 2019, 20:43

Daaa, sunteti puternice, ati invins Senegal :)))

holland
holland  •  02 Decembrie 2019, 18:03

inca o victorie cu kazahstan si dupa aia e cam gata. Si ungaria si muntenegru ne vor bate.

ceaiuri
ceaiuri  •  02 Decembrie 2019, 15:54

daca sunteti motivate tot asa...nu putem pierde podiumul..dar la ce am vazut cum joaca norv...ti-e teama sa le privesti

Vezi toate comentariile (6)
Comentează