SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 17-21

Corespondență din Suedia » Cristina Laslo și emoțiile primului European: ”Am avut speranțe, dar ne-am oprit!”

Articol de - Publicat joi, 15 decembrie 2016 00:00

Cristina Laslo a jucat, la 20 de ani, primul său turneu final. A intrat și aseară, a adunat 13 minute și spune că a învățat enorm din această experiență.

Ambros Martin a căutat nenumărate soluții în condițiile în care echipa nu găsea calea spre poarta danezelor. A recurs chiar și la jucătoarele tinere, lipsite de experiență, cum este Cristina Laslo.

Centrul de la U Cluj Napoca a prins în teren 13 minute și jumătate, a marcat de două ori, dar nu și-a putut ajuta echipa mai mult. "Cred că primele șapte jucătoare ale noastre, care au evoluat mai mult, au resimțit oboseala. La noi nu a mers nimic azi.

În primul rând nu ne-am mai apărat ca până acum. Am simțit că Danemarca e o formație mai puternică, a jucat mai în viteză decât noi. Trebuie să învățăm din această înfrângere", spune Cristina.

Ea crede că și ratările clare de gol au contat foarte mult. "Am avut situații de superioritate pe care nu le-am putut fructifica. Acesta este handbalul, sunt zile și zile, până acum noi eram cele care marcau în inferioritate și erau sus", a subliniat Laslo.

"Locul 5 e important"

Cristina afirmă că a învăţat multe lucruri bune după acest turneu. "Pentru noi a fost clar un câștig. Am învățat, am dat speranțe, noi la rândul nostru am avut speranțe, am vorbit de semifinale, dar la final, drumul nostru s-a oprit. E păcat, dar Danemarca merita, după ce a arătat în jocul cu noi, să fie în semifinale", recunoaște românca.

Vrea ca echipa să câștige ultimul meci, cel pentru locul 5. "E important, e un joc ca oricare altul și-l vom trata ca atare, la victorie", a încheiat Laslo.

4debutante a avut România la Euro 2016: Laslo, Iuganu, Florica și Zamfirescu

44%a fost procentajul de reușite al României, cel mai slab din cele 6 meciuri susținute până acum. Danemarca a avut un procentaj de 58%

10minute de superioritate a avut România în repriza a doua. A marcat de două ori, dar a primit și un gol

16din cele 21 de goluri ale Danemarcei au fost marcate de linia de 9 metri. România, în schimb, a dat cu linia de 9 metri doar 10 din 17

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează