SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-UNGARIA, ORA 19:30, TVR 2 ȘI TVR HD, GSP.RO

Corespondență din Suedia » Eliza Buceschi despre colaborarea cu Ambros: ”Are toate indicațiile la el!”

Articol de - Publicat duminica, 11 decembrie 2016 00:00

Eliza Buceschi spune că echipa și Ambros Martin se cunosc din ce în ce mai bine, de la zi la zi, iar contra Ungariei personajul-cheie va fi chiar spaniolul.

Eliza Buceschi a avut prestații excelente în primele trei meciuri de la Helsingborg, aducând aminte de centrul naționalei de la Mondialul de anul trecut.

"Mă bucur că mă simt din ce în ce mai bine după o perioadă dificilă,  deși nu pot face toate lucrurile bine și mai am oscilații mari în joc, încerc cât pot de mult să-mi ajut echipa", a declarat Eliza.

Buceschi crede că antrenorul Martin Ambros a reușit excelent să le motiveze, să le redea încrederea, deși nu le cunoaște încă foarte bine. "El simte meciurile altfel, trăiește partidele la intensitate maximă, e ciudat orice început, orice relație nouă, dar ne bucurăm că a reușit să ne facă să luptăm, să ne dăruim. E un antrenor care are toate indicațiile la el", a glumit Eliza. Apoi a continuat.

"Cu Ungaria tot el va avea un cuvânt greu de spus, pentru că le cunoaște foarte bine pe maghiare și sigur ne va spune clar ce avem de făcut fiecare", a subliniat Eliza.

"Totul la mâna noastră"

Buceschi spune că România nu depinde de alte rezultate și acest lucru e cel mai bun. "Noi trebuie să ne ajutăm singure, că niciodată nu am avut noroc de ajutor din partea adversarilor. Cu Ungaria va fi o rivalitate specială. Cred că avem un moral mai bun decât ele, deși ne-au bătut la Trofeul Carpați. Cehia nu e o echipă de top, dar e capabilă să încurce pe oricine, dacă nu joacă serios", a subliniat centrul de la Dunărea Brăila.

Partida cu Danemarca e una specială pentru că amintirile contra danezelor au fost întotdeauna frumoase. "Eu sunt optimistă, am făcut un turneu bun până acum și indiferent de ce se va întâmpla, sunt convinsă că vom pleca acasă mulțumite  de ceea ce am realizat la acest Campionat European", a încheiat Buceschi.

Doar jumătate de antrenament

"Tricolorele" au trecut ieri seară printr-o sperietură. Aflate în plin antrenament, româncele au fost evacuate din sala unde se pregăteau din cauza unui incendiu. Ele efectuau ședința tehnică de dinainte de meciul cu Ungaria într-o sală secundară, în timp ce Ungaria se pregătea chiar în cea în care se va disputa azi partida.

Maghiarele și-au continuat nestingherite pregătirea, chiar dacă cele două încăperi erau alăturate. În aceste condiții, staff-ul tehnic al României a decis să anuleze acțiunea și fetele au plecat spre hotel. Era singurul antrenament al zilei, de dimineață doar cele care au jucat puține minute au intrat în sala de forță.

18goluri a marcat Eliza Buceschi până acum la Campionatul European din Suedia, fiind a doua marcatoare a României, după Cristina Neagu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  11 Decembrie 2016, 14:34

singura pb ramane pe partea dreapta unde nu avem decat o jucatoare...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează