SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONAT EUROPEAN

Corespondență din Suedia » Eliza Buceschi spune că România a jucat foarte bine cu Norvegia, dar că i-a lipsit concentrarea: "Ne-am pierdut la situațiile clare!"

Foto: Marius Ionescu
Foto: Marius Ionescu

Articol de , - Publicat marti, 06 decembrie 2016 00:00

Eliza Buceschi era tare supărată după înfrângerea în fața Norvegiei, 21-23, o echipă care ne-a tot învins în ultimul timp la Europene, Mondiale sau Jocurile Olimpice.

"Nu putem să batem deloc Norvegia, suntem mereu aproape, dar ele câștigă. Acum am pierdut la două goluri și mereu am sperat că le putem egala, că putem întoarce. Ne-am luptat, au avut cinci goluri, dar ne-a lipsit parcă și norocul în situațiile critice", a declarat Eliza.

"Se vede că nu am jucat!"

Eliza a remarcat atitudinea fetelor din teren, dăruirea lor totală. "Nu trebuie să ne plângem acum că am picat în cea mai grea grupă, cu campioana mondială și cea olimpică. Dacă vrem să câștigăm o medalie, și asta ne dorim, trebuie să întâlnim și Norvegia, și Rusia", a zis Eliza. Centrul României spune că "se vede faptul că echipa nu s-a putut antrena în efectiv complet prea mult timp. De când ne-am întâlnit, nu știu dacă au fost toate fetele la două antrenamente. În rest, numai accidentări, probleme. A fost și situația fetelor care nu au jocuri în picioare. E și cazul meu, am jucat foarte puțin timp în ultimele șase luni și asta se vede. Sper să ne revenim, să creștem de la joc la joc", a subliniat Eliza.

Victoria vitală cu Rusia

Buceschi e conștientă că orice alt rezultat în afara victoriei cu Rusia ar scoate România aproape total din cursa pentru medalii. "Trebuie să jucăm mult mai bine cu Rusia, să facem mai puține greșeli, să rămânem concentrate tot timpul. Momentele-cheie ale jocului trebuie să le gestionăm mai bine și să nu mai facem atâtea greșeli. Din acest joc cu Norvegia trebuie să învățăm și să luăm lucrurile pozitive", a încheiat jucătoarea care tocmai a semnat cu Dunărea Brăila după ce a plecat de la echipa daneză FC Midtjylland.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
deva1
deva1  •  06 Decembrie 2016, 15:38

Rușine federatiei si lui Dedu si celor care au stabilit ca deplasarea sa se facă înaintea meciului doar cu 1 zi si dupa 12 ore de călătorie.La Rio de Janeiro la J.O.A fost la fel.S- a văzut in ambele situații fetele au fost obosite si de aici si insuccesele,deși ele au luptat extraordinar.Sper sa fie demis cine a stabilit si aprobat călătoria de asta vara spre Rio de Janeiro si acum spre Danemarca cu 1 zi deci practic câteva ore înaintea meciurilor de debut.Nationala nu e echipa din lumea a 3-a ci este vicecampioana mondiala de anul trecut ,din 2015.Neagu a declarat ca s- a greșit ca au fost puse pe drum cu noaptea in cap cu 1 zi înaintea meciului de debut a României,si mai mult au călătorit 12 ore. Oricare din noi daca am face astfel de călătorii am fi obosiți si nu am da randament maxim a doua zi....

deva1
deva1  •  06 Decembrie 2016, 15:33

Felicitări fetelor ,concentrați-va pt Rusia căci puteți face un meci mare o victorie sau un egal.Daca nu rămâne Croația sa o bateți.Ceva trebuie sa faceți si sa aduceți puncte si sa ieșiți din grupa, sa urcam cât mai sus in sferturi si semifinale.Dedule ce ai făcut tataie cu biletele?parca noi ne-o facem singuri ,mai nou....la Rio nu îmi venea sa cred cum fetele noastre au sosit ultimele chiar înaintea meciului de debut ,dar acum parca e prea mult.oare nu gândește nimeni acolo.....fusul orar,adaptarea la efort, la noile condiții,odihna,somn,refacere,antrenament.biletele trebuiau cumparate de mult si sa ajungeți măcar cu 3-4 zile in Danemarca.la Rio a fost diferența de fus orar de 7-8 ore deci trebuia cu 7-8 zile sa sosească România acolo ținând cont ca pt orice ora de fus orar este nevoie de 1 zi de sosit mai repede in deplasare.deci cineva nu gândește bine la FRH sau nu are treaba cu fiziologia efortului sau își bate joc de aceste minunate fete sau nu avem bani si luam bilete doar la last minutes?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează