SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-UNGARIA, ORA 19:30, TVR 2 ȘI TVR HD, GSP.RO

Corespondență din Suedia » Nu se teme de nimeni! Oana Manea a prins curaj: ”Totul va fi bine!”

Oana Manea are multe lupte de dat pe semicerc // FOTO Marius Ionescu (Helsingborg)
Oana Manea are multe lupte de dat pe semicerc // FOTO Marius Ionescu (Helsingborg)

Articol de - Publicat duminica, 11 decembrie 2016 00:00

Oana Manea era sceptică înainte de Europene, dar acum a prins curaj când a văzut cu câtă determinare au venit și fetele tinere.

Pivotul naționalei României e una dintre veteranele echipei, jucătoare cu multe turnee finale la activ. E la al cincilea European. Recunoaște că a venit în Suedia îngrijorată, după multele schimbări făcute în echipă, dar jocul îi dă acum încredere.

"Nimeni nu ne dădea șanse, mai ales la ce grupă am avut. Înainte de Europene îmi puneam și eu un semn de întrebare, ce o să fie?, sunt fete tinere, noi. Dar după primul meci, când am văzut câtă dorință, câtă luptă, câtă determinare, am fost convinsă că totul va fi bine", spune Oana.

E fericită că de la meci la meci echipa joacă mai bine și că, pe rând, altă jucătoare iese în evidență. "Vreau și eu să fiu MVP într-un meci, dar când o vrea Dumnezeu. Depinde de mine, de fete, să primesc multe pase pe pivot. Important e însă să continuăm în același ritm, cu aceeași încredere și dorință", a adăugat Oana.

Manea spune că "soarta a făcut ca ultimul meci să-l jucăm în grupă tot cu Danemarca. "Îmi doresc să fie la fel ca și până acum, cu noi bucuroase, istoria să se repete. Dar nu vreau să vorbesc prea mult, să o luăm pas cu pas, să trecem de Ungaria, de Cehia și avem apoi timp să ne gândim la Danemarca", a încheiat Oana.

4goluri a marcat Oana Manea în cele trei meciuri jucate de România în grupa C

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  11 Decembrie 2016, 14:28

mai ales ca pintea se descurca destul de bine,face si faza de aparare poate sa fie chiar surpriza nationalei la acest turneu,oana inca e in cautarea meciului perfect(pe faza de aparare mai are inca de acumulat)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează