SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-DANEMARCA, AZI, ORA 19:30, TVR 2, TVR HD, GSP.RO

Corespondență din Suedia » Să vină Danemarca! România joacă azi meciul decisiv pentru medalii: de la 19:30, liveTEXT pe GSP.RO

Articol de - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 00:00

Finala pentru semifinale, așa poate fi numit meciul de azi în care se va stabili a doua semifinalistă din grupa 2, după Norvegia.

România- Danemarca va fi pentru ambele echipe o adevărată finală. Echipa care va câștiga va ajunge în semifinale și va rămâne în lupta pentru medalii! Danemarca a arătat o formă foarte bună la Helsingborg, pierzând și ea, până aseară, un singur meci, ca și România, în fața campioanei mondiale și europene, Norvegia.

"Danemarca are un joc colectiv foarte bun, e o echipă tânără care joacă în mare viteză. Va trebui să jucăm foarte bine pentru a învinge", a declarat Ambros Martin.

Danezii au anunțat că și-au luat deja măsuri speciale la Cristina Neagu, starul României urmând să fie ținută om la om din primul minut! "Neagu face tot jocul României. Trebuie să o anihilăm!", a spus antrenorul Klavs Bruun Jørgensen.

Aceeași declarație o dăduse nordicul și înaintea meciului din sferturile de finală ale Campionatului Mondial, de anul trecut. Și Neagu a marcat de 15 ori în fața danezelor!

Danemarca va juca, practic, acasă în jocul contra României. Suporterii sunt foarte aproape, între Danemarca și Suedia drumul fiind parcurs cu feribotul în doar 20 de minute!

"Va fi un atu pentru ele, dar și noi am văzut că avem suporterii noștri. Fetele au acum nevoie de odihnă, să se recupereze bine şi să joace sută la sută contra Danemarcei", a încheiat Martin Ambros.

"Eu nu am fost anul trecut, nu știu ce s-a întâmplat. Nu contează acum că România a tot bătut Danemarca, va fi alt meci. Și Rusia bătuse mereu România până acum și acum noi am învins"
Ambros Martin

Ultimele dispute România-Danemarca

CE 2008 27-25
CE 2010 22-25
CE 2010 16-15 finala mică
CM 2015 31-30 d. pelungiri
Calif. JO 2016 32-25

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
ray51
ray51  •  14 Decembrie 2016, 12:59

Meciul este jucat. 30:27 pentru fetele noastre. Fiti linistiti.

ceaiuri
ceaiuri  •  14 Decembrie 2016, 12:55

dupa un meci mai putin reusit(si cu o infrangere ieri,azi tb sa invingem dan si poate si de aici jocul mai slab facut)astazi sunt sigur ca vom invinge si vom prinde semif,nu depindem de jocul rez si acest lucru conteaza,depindem numai de jocul nostru

mokinio
mokinio  •  14 Decembrie 2016, 12:03

Salut, chiar jucam azi? Doua meciuri in doua zile? Pe ambele ziare de sport, scie acelasi lucru: miercuri ora 19.30!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează