SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

Corona Brașov a reușit un transfer important: Natasha Nolevska, fostă semifinalistă în Cupa EHF, a semnat azi

Natasha Nolevska
Natasha Nolevska

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 14:57

Echipa de handbal Corona Braşov a semnat un contract cu extrema dreaptă Natasha Nolevska, în vârstă de 23 de ani.

„Consider că am reuşit să obţinem semnătura unei jucătoare tinere, de perspectivă, care a avut contact în carieră cu handbalul european la nivel înalt. Sperăm să se integreze bine la noi şi să dea randamentul de care echipa are nevoie”, a spus Liviu Dragomir, preşedintele clubului Corona.

Jucătoarea s-a născut în oraşul macedonean Bitola şi s-a format ca handbalistă la centrul de juniori al echipei Vardar, pentru ca ulterior să se transfere în Danemarca. În sezonul 2017 – 2018, Natasha a ajuns până în semifinalele Cupei EHF cu echipa din Viborg, iar sezonul trecut a jucat tot în campionatul danez, la Ringkobing Handbold. Totodată, Natasha Nolevska este componentă a echipei naţionale feminine de handbal a Macedoniei.

Corona le-a mai transferat în această pauză competițională pe muntenegreanca Ivona Pavicevic (extremă stângă) și pe centrul naționalei României, Cristina Laslo.

Formația brașoveană va juca în turul al doilea al Cupei EHF.

Vezi și: GALERIE FOTO SCM Rm. Vâlcea s-a reunit azi: jucătoarele au primit câte o mașină! Lotul campioanei + programul pentru perioada următoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează