SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONA BRAȘOV

Corona Brașov a semnat cu extrema Ivona Pavicevic de la Buducnost

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2019 12:52

Extrema Ivona Pavicević de la Buducnost a semnat un contract pe doi ani cu echipa de handbal Corona Braşov.

Jucătoarea în vârstă de 22 de ani joacă pe postul de extremă stânga şi a fost în lotul naţional al Muntenegrului, de la Campionatul European 2018, din Franţa, unde s-a clasat pe locul nouă.

Preşedintele clubului Corona Braşov, Liviu Dragomir a declarat că este mulţumit că negocierile s-au finalizat cu semnătura jucătoarei.

„Ne bucurăm să anunţăm acest transfer. Chiar dacă Ivona este o jucătoare tânără, este o extremă cu multe calităţi şi avem mare încredere că ne va ajuta. Nu trebuie să omitem faptul că provine dintr-o şcoală de handbal care dă constant extreme de valoare, şi aici le putem enumera pe Jovanka Radicevic, Majda Mehmedović, Maja Savić sau Radmila Petrović.

În mod cert, ceva se întâmplă bine în Muntenegru de vreme ce stau foarte bine pe acest post, iar dovadă stau tocmai numele pe care vi le-am spus şi la care am încredere că se vor alătura şi cele tinere din noul val, cum ar fi Ivona Pavicević sau Itana Grbić”, a spus conducătorul clubului braşovean.

Corona se află în negocieri cu alte jucătoare, având în vedere că va pierde multe alte handbaliste la finalul sezonului. Bianca Tiron va juca din viitorul sezon la Dunărea Brăila, portarul Dragica Tatalovici va părăsi și ea Brașovul, la fel ca Eliza Buceschi.

Laura Chiper a semnat cu CSM București va juca din vară la actuala campioană a României. Rusoaica Ekaterina Vetkova va trebui și ea să-și caute echipă.

Citește și:

România debutează azi la Golden League » Turneu tare la care naționala de handbal are multe absențe

Playtech: BOMBĂ! Ce relație a existat între Nuțu Cămătaru și Monica Gabor: ‘Mi-a adus-o mie primul și...’


Comentarii (1)
bellosguardo
bellosguardo  •  21 Martie 2019, 16:06

Bine ca avem bani sa ridicam Muntenegrul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează