HANDBAL  ·  CORONA BRAȘOV

Corona Brașov, mutare importantă pentru sezonul următor din Liga Națională de handbal feminin

Articol de — Joi, 21 Februarie 2019, 20:09

Jucătoarea Marilena Neagu (29 de ani) a semnat joi prelungirea contractului cu echipa de handbal Corona Braşov, pe o perioadă de doi ani. Handbalista a declarat că declarat că Braşovul este casa ei şi şi-a dorit să rămână în continuare în „galben-albastru”.

„Mă bucur că voi avea ocazia să lupt în continuare pentru Braşov şi pentru Corona. Sunt aici de atâţia ani, mă simt bine şi sper să reuşesc alături de Corona, rezultatele pe care ni le dorim”, a spus Marilena, care se află de 8 ani la echipa braşoveană.

„Întotdeauna am dorit continuitate cu jucătoarele care au pus suflet la Braşov şi care desigur, şi-au şi dorit să rămână la Corona. Mari Neagu este o astfel de jucătoare care a rămas loială clubului nostru şi suntem bucuroşi că o vom avea în continuare în echipă.

Nu este un secret pentru nimeni că echipele care vor performanţă încep construcţia cu mult timp înainte ca sezonul următor să înceapă. Desigur, nu este o muncă uşoară, să găseşti jucătoarele potrivite, însă vom face totul pentru ca de la vară să avem o echipă de al cărei joc să fim mândri”, a precizat și Liviu Dragomir, președintele Coronei.

Vezi și: 

 ”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (1)

razvyyc  •  21 Februarie 2019, 21:12

Mutare? Pai a prelungit contractul, nu se muta nimeni.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1