HANDBAL  ·  CUPA EHF

Corona merge în EHF » Brașovenii au decis pînă la urmă să participe în cupele europene

Articol de — Joi, 18 Iunie 2015, 00:00

Braşovul s-a înscris în viitoarea ediţie a cupelor europene la handbal. Echipa de sub Tîmpa face schimbări şi în lot

Ocupanta locului 3 în sezonul trecut, Corona Braşov nu se înscrisese în viitoarea ediţie a cupelor europene, din motive financiare. Dunărea Brăila se arătase interesată să-i ia locul, dar pînă la urmă nu a mai fost cazul. Adunarea Generală a Acţionarilor de la Corona Braşov a hotărît în şedinţa de luni ca echipa să ia startul în Cupa EHF, a treia competiţie valorică.

"S-a decis că trebuie să ne înscriem în Cupa EHF. Jucătoarele au reuşit această calificare pe teren. Vom vedea care va fi lotul cu care vom aborda noul sezon, însă un lucru este clar: vom respecta toate competiţiile în care vom participa şi vom face totul pentru a avea o comportare onorabilă", a declarat Ioan Preda, noul şef al secţiei de handbal de la Corona. Acesta l-a înlocuit pe Sergiu Chifu, care a fost schimbat.

S-a schimbat schimbarea

Primarul Braşovului, George Scripcaru, care a participat la şedinţa AGA, a anunţat că de la Corona vor pleca o serie de jucătoare. Între cele şapte handbaliste aflate la final de contract se numără şi componentele naţionalei, Aurelia Brădeanu şi Camelia Hotea, pe lîngă Nicoleta Tudor, Oana Apetrei, Oana Cîrstea, Mihaela Briscan şi Manuela Manda. "E adevărat că s-a discutat cu fetele, în primă fayă clubul s-a înţeles cu ele, dar s-au schimbat unele aspecte. Antrenorii şi noul preşedinte vor decide asupra noii formule de echipă", a declarat primarul Braşovului.

100 la sută românesc şi la hochei

Acţionarii de la Corona Braşov au luat măsuri radicale şi la echipa de hochei pe gheaţă. Astfel, vicecampioana României se va putea baza în viitorul sezon numai pe jucători autohtoni, proiectul "100% românesc", început la handbal, continuînd şi la hochei. "La echipă nu vor mai veni jucători sau antrenori străini. Nu ne vom baza exclusiv pe juniori, desigur, vom căuta să transferăm jucători români care să ne ajute să avem prestaţii cît mai bune atît în campionat, cît şi în Liga MOL", a declarat Teodor Sava, preşedintele secţiei de hochei, şi el nou numit în funcţie, în locul lui Zoltan Olti Paşca.Cristian Tudor Popescu: fetele care se masturbează ajung ”să li se deformeze centrul sexual de pe scoarță”

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Emisiune TV

Digi Sport Matinal

Digi 1
14:00 Fotbal, Bundesliga 2

Bielefeld - Nurnberg

Digi 1
14:00 Fotbal, Bundesliga 2

Jahn Regensburg - Darmstadt

Digi 2
14:00 Fotbal, Bundesliga 2

Wehen Wiesbaden - Dynamo Dresda

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
15:30 Documentar TV

Mircea Lucescu: episodul 1

TVR 1
16:30 Fotbal, Bundesliga

Leverkusen - Bayern Munchen

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
16:30 Fotbal, Bundesliga

Leipzig - Padeborn

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
16:30 Fotbal, Bundesliga

Frankfurt - Mainz

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
16:30 Fotbal, Bundesliga

Fortuna Dusseldorf - Hoffenheim

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
19:30 Fotbal, Bundesliga

Borussia Dortmund - Hertha Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1