SPORTURI  »  HANDBAL  »  TOKYO 2020

CORONAVIRUS // Turneele preolimpice de handbal au fost amânate!

Articol de - Publicat vineri, 13 martie 2020 16:29

România trebuia să joace între 20-22 martie, la Podgorica, cu Thailanda, Norvegia și Muntenegru. „Tricolorele” au fost trimise acasă din cantonament, iar IHF a anunțat că turneele preolimpice la fete și băieți vor avea loc în luna iunie.

Turneele preolimpice feminine, care trebuiau să se dispute în Spania, Muntenegru și Ungaria au fost anulate.Federația Internațională de Handbal nu și-a mai asumat riscul disputării acestora din cauza pandemiei de coronavirus.

Federația din Muntenegru luase decizia ca turneul de la Podgorica, la care trebuia să participe și România, să se dispute fără spectatori, deși în Muntenegru, până acum, nu a fost confirmat nici un caz de infectare cu Covid-19.

Naționala pregătită de Bogdan Burcea și Robert Licu s-a reunit vineri, la Ploiești, acolo unde a început pregătirile în vederea turneului preolimpic. 20 de jucătoare erau în cantonament în momentul anunțării acestei știri. "Tricolorele" vor fi trimise acasă, urmând să se ia ulterior o măsură în privința reluării antrenamentelor.

Pe 17 martie, România ar fi trebuit să zboare spre Podgorica, dar toate biletele vor trebui acum anulate. România întâlnea în ordine Thailanda (20 martie), Norvegia (21 martie) și Muntenegru (22 martie). Acum, meciurile vor avea loc în luna iunie, datele urmând a fi stabilite ulterior.

Citește și:

Consecințele coronavirusului în Liga 1 » Cel mai probabil scenariu: nu se acordă titlul!

Situația la zi în fotbalul european: 42 campionate suspendate din cauza pandemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează