SPORTURI  »  HANDBAL  »  MĂSURI

Coronavirusul poate afecta grav și handbalul românesc: 3 evenimente majore sunt în pericol

Articol de - Publicat duminica, 08 martie 2020 19:16

Derby-ul campionatului, programat miercuri, 11 martie, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă, se va juca cel mai probabil fără fani. Dinamo-PSG în pericol.

Guvernul României a anunțat că adunările cu peste 1.000 de oameni sunt interzise în România, până la 31 martie, din cauza epidemiei de coronavirus. Decizia afectează evenimentele sportive majore din sportul românesc. Derby-ul campionatului de handbal, meciul mult așteptat dintre CSM București și SCM Rm. Vâlcea, întâlnire care poate decide campioana, programat pe 11 martie, în Sala Polivalentă din Capitală, se va juca fără spectatori. CSM București a sistat vânzarea biletelor, dar mai mult de jumătate din tichete fuseseră deja cumpărate. 

„Vom vedea luni ce decizie o să luăm, dar e greu de crezut că vor putea asista spectatori. Interesul e unul foarte mare, sala ar fi fost plină, e greu să triezi și să alegi până la o mie de spectatori", a declarat Vlad Enăchescu, președintele secției de handbal de la CSM București.

VIDEO // Raed Arafat anunță măsurile extraordinare luate împotriva Coronavirusului

400 de tichete la Vâlcea

Campioana SCM Rm. Vâlcea solicitase și ea 400 de bilete pentru fanii săi, acestea fiind deja achiziționate. Probabil că oamenii își vor primi banii înapoi. Se vehiculează și ideea amânării derbyului pentru luna aprilie, dar e greu de crezut că se va găsi o dată disponibilă.

Dinamo-PSG cu sala goală?

Pe 22 martie, Dinamo urmează să întâlnească în „optimile” Ligii Campionilor pe Paris Saint Germain. Și clubul Dinamo a anunțat ieri că amână vânzarea tichetelor la meci, comercializarea tichetelor urma să înceapă de azi, 9 martie. Dacă măsura impusă de Guvernul României nu se va ridica până atunci, cel mai prrobabil și Dinamo va fi nevoită să joace cu sala goală! 

Mai are loc turneul preolimpic?

Naționala feminină a României se va reuni pe 12 martie, la Ploiești, în vederea pregătirii turneului preolimpic de la Podgorica (20-22 martie). România va întâlni Muntenegru, Norvegia și Thailanda, primele două echipe urmând să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În Muntenegru nu au fost anunțate cazuri de persoane contaminate cu coronavirus. Muntenegru și-ar putea închide însă granițele pentru cetățenii care vin din țări care au anunțate cazuri de covid19, în speță România. Există varianta, în funcție de amploarea fenomenului, ca turneul preolimpic să fie chiar amânat. 

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează