SPORTURI  »  HANDBAL  »  SĂRBĂTORI FERICITE!

CRĂCIUNUL SPORTIVILOR Eliza Buceschi: "Iubeam Crăciunul pentru că veneau părinții acasă!"

Costică și Eliza Buceschi, bucurându-se de un moment împreună // FOTO: Cristi Preda
Costică și Eliza Buceschi, bucurându-se de un moment împreună // FOTO: Cristi Preda

Articol de , , - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 00:00

Handbalista a crescut mai mult cu bunicii și-și aduce aminte cu plăcere de Sărbătorile de iarnă.

Centrul "naționalei" României, Eliza Buceschi, va petrece Crăciunul acasă, la Baia Mare. "E întotdeauna un motiv de bucurie să ne adunăm toți. Pentru că tot anul suntem care pe unde trebuie", mărturisește handbalista.

Eliza își amintește cu drag de venirea Moșului în copilărie. "Iubeam cel mai mult Crăciunul. Și asta nu pentru că primeam cadouri, ci pentru că veneau ai mei acasă. Și tata, și mama jucau handbal, erau la alte echipe, și atunci, de Crăciun, când aveau liber, familia se întregea", spune Eliza.

"A fost perioada cea mai frumoasă, în care nu aveam griji. Moșul era întotdeauna generos, primeam jucăriile dorite. Mă jucam cu păpușile, ele erau preferatele", rememorează Eliza.

În acest an va împodobi bradul în ultima clipă. "Nu am ajuns încă acasă. Eu cu tata venim de la Brăila, mama de la Brașov, dar suntem fericiți că suntem împreună", a declarat Eliza.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
onduku
onduku  •  23 Decembrie 2016, 12:06

Craciun fericit, Eliza!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  23 Decembrie 2016, 11:11

Craciun binecuvantat si la multi ani Eliza ,impreuna cu cei dragi tie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează