SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM CRAIOVA

Craiova e în grupele Cupei EHF după un joc excelent în Ungaria! România are două echipe în această fază a competiției

Foto: Facebook/@SCMCraiovaHandbalOficial
Foto: Facebook/@SCMCraiovaHandbalOficial

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 21:13

Oltencele au pierdut în Ungaria cu Debrecen, scor 24-26, dar câștigaseră la Craiova cu 24-19. România are două echipe în grupele Cupei EHF: SCM Craiova și HC Zalău.

Senzațional al luptat craiovencele pentru calificarea în grupele Cupei EHF în deplasarea de la Debrecen. Maghiarele au început puternic partida, au condus cu 5-2, dar oltencele au echilibrat imediat disputa. S-au desprins chiar la 9-6 și 10-8, iar la pauză au intrat în avantaj, 14-13.

Cristina Zamfir Florianu, interul stânga al naționalei României, dar și extremele Carmen Șelaru și Zeljka Nikolici au fost cele mai bune jucătoare ale formației antrenate de Bogdan Burcea.

Zamfir-Florianu a fost însă MVP-ul partidei, jucătoarea dând încredere tuturor coechipierelor. De 9 ori a marcat Cristina, în ciuda faptului că Tonje Tiselj a trimis să se apere avansat la interul craiovean.

Gazdele nu au mai condus în repriza a doua niciodată la mai mult de un gol diferență, decât în ultimul minut, atunci când Craiova sărbătorea deja calificarea.

Mădălina Zamfirescu, centrul "naționalei" României, a fost și ea trimisă pe teren de Tiselj, deși era incomplet refăcută după accidentarea la glezna dreaptă. Românca nu a reușit însă să ajute la calificare, marcând două goluri.

Pentru SCM au marcat Zamfir 9, Nikolici 5, Șelaru 3, Pricopi 3, Klicovac 2, Vizitiu 1, Țicu 1.

Cei 30 de fani olteni care și-au susținut favoritele la Debrecen au fost amenințați de suporterii gazdelor, care au strigat scandări rasiste și xenofobe. A intervenit observatorul suedezul Henrik Makinen, care a liniștit spiritele.

Craiova se alătură HC Zalău în grupele Cupei EHF, urmând să își afle marți adversarele, în urma tragerii la sorți de la Viena. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  20 Noiembrie 2017, 10:16

Outside of Europe with Hungarian hooligans !

razvyyc
razvyyc  •  20 Noiembrie 2017, 07:57

Cea mai mare performanta de pana acum pentru handbalul feminin craiovean, venita dupa doua jocuri excelente. Calificarea putea fi obtinuta inca dupa meciul tur insa (si) in acea partida au luat pe final piciorul de pe acceleratie iar adversarele au venit la 5 goluri si au privit returul cu speranta. Craiova a fost peste adversare in ambele manse, scorul din retur este mincinos, sa nu uitam ca au jucat impotriva unei echipe lipsite de MVP-ul sezonului trecut, Yezhikava.

theo_s
theo_s  •  20 Noiembrie 2017, 00:01

Mai, redactia GSP, pai cine va plateste voua salariile? E frumos sa scrieti asa ceva despre domnii si doamnele maghiare, care sunt toti / toate mai civilizati/e decat toti civilizatii civilizatiilor, dupa cum ne explica si angajatul dvs. dl. civilizat Radu Paraschivescu, de cate ori primeste comanda de un nou textulet moralizator la adresa sarmanei populatii a Romaniei, o biata tara cu mare nevoie de mustrari civilizate. Astept cu drag un nou textulet de la dl. Paraschivescu, care sa puna lucrurile la punct, in sensul ca cei cativa neciopliti rasisti si xenofobi, nicidecum cateva sute, nu erau ei asa de la cultura lor nationala, ci? Sa inventeze ceva pana maine, nu cumva sa scape adevarul pe piata.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează