SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / OLTCHIM - VIBORG, AZI, 20:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Credem în Oltchim! Finala e liveTEXT pe GSP.RO, de la ora 20:45! Încurajează-le pe fete!

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2010 00:00

Trofeul Ligii Campionilor la handbal feminin îşi află astăzi cîştigătoarea. De o parte se află Viborg, deţinătoarea cupei şi marea favorită, iar de cealaltă este Oltchim, echipa în care îşi spun speranţele toţi românii.

După un drum lung, cu multe suişuri şi coborîşuri, Oltchim a ajuns acolo unde şi-a propus, ultimul act al Ligii Campionilor. Primul pas spre finală a fost însă unul greşit, eşec 21-28 la Herning, dar finala încă se joacă. Cu 5.000 de suporteri în spate la Sala Polivalentă şi cu milioane în faţa televizoarelor, fetele lui Radu Voina pot reuşi un miracol.

Transmite-le şi tu mesajul tău de încurajare fetelor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
 •  15 Mai 2010, 22:05

hai Viborg, stergeti cu prazarele pe jos !!

 •  15 Mai 2010, 20:34

spargeti'le gura

 •  15 Mai 2010, 20:32

Indiferent de rezultat, meritati felicitarile noastre. Voi ati demontrat ce insemna performanta, nu figurantii din fotbal. Succes, poate reusiti sa creati i bucurie romanilor in seara asta. PS: mare rusine bucurestiului ca au furat aceasta finala valcenilor. Era al lor, nu a voastra, vreti sa apareti si voi ca lipitorile pe munca acestor fete.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează