SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Credit lui Tadici!

Articol de - Publicat miercuri, 28 mai 2008 00:00

Deşi se tot vorbeşte de debarcarea lui Gheorghe Tadici de la Oltchim, conducerea clubului a negat zvonurile şi merge pe mîna actualului tehnician.

Oltchim Rm. Vîlcea a devenit luni seară pentru a 14-a oa­ră campioană a României, du­pă victoria în faţa rivalei Rul­men­tul Braşov, 31-22. Antrenorul Gheorghe Tadici nu a avut prea mult timp să sărbătorească. Teh­ni­cianul a aflat că la Vîlcea i se pre­găteşte debarcarea, în ciuda faptului că a cîştigat cu Oltchim de două ori campionatul, Cupa Ro­mâ­niei, Supercupa Europei, Cupa Cupelor şi a trecut, în pre­mieră pen­tru o echipă româ­nească, de prima fază a grupelor în Liga Campionilor.

“Am aflat că se vorbeşte pe la colţuri de debarcarea mea. Aşa poate ar vrea unii, să plec, dar îi anunţ că mai am doi ani de contract cu Vîlcea. Pe mine domnul Constan­tin Roibu m-a adus, doar cu dînsul o să vorbesc. El mi-a spus că atît timp cît va fi el îmi va da credit şi mînă liberă”, a declarat Gheorghe Tadici. Preşedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu, a spus că în acest moment nu se pune problema schimbării antrenorului. “Au fost discuţii cu un tehnician din străi­nătate, dar nu acum, ci după ce Oltchimul a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor. Nu s-au concretizat şi nu se mai pune problema înlocuirii domnului Tadici”.

“Nu eu am fost cel care a insistat să prelungesc contractul cu Oltchim. Domnul Roibu şi domnul Gavrilescu m-au chemat pe 4 februarie 2008 şi au insistat să mai semnez pentru doi ani. Nu cred că s-au răzgîndit aşa repede”, a în­cheiat Tadici.

Ce i se impută lui Tadici?
Eventuala schimbare a lui Gheorghe Tadici ar surveni pentru că mai mult­e jucătoare s-au plîns con­du­cătorilor clubului de faptul că nu se mai înţeleg cu tehnicianul fiindcă acesta le vorbeşte urît . Tocmai de aceea, pivotul Ionela Gîlcă Stanca şi interul Narcisa Le­cuşanu au ales să plece la rivala Rulmentul Braşov, deşi aveau ofer­te salariale aproximativ egale cu cele de la Oltchim. În plus, transfe­rurile viitoare ale Oltchimului s-ar lovi tot de faptul că nimeni nu vrea să lucreze cu temperamentalul Tadici. Antrenorul a dezamorsat însă acest zvon după ce a convins-o pe unguroaica Gabriella Szucs să vină la Oltchim.

76 de victorii 4 egaluri şi 5 înfrîngeri, acesta e palmaresul lui Gheorghe Tadici în campionatul intern şi în cupele europene în cele două sezoane cu Oltchim Rm. Vîlcea

6 trofee are la Oltchim Gheorghe Tadici: Cupa Cupelor, cam­pionatul României, Su­per­cupa Europei, Cupa Ro­mâ­niei, Supercupa României în 2007 şi campionatul în România în 2008

Înlocuitorul ar fi Tone Tiselj

Presa din Slovenia şi din Munte­ne­gru a scris deja că Tone Tiselj (foto), fostul antrenor de la Krim Ljubljana şi Buducnost Podgorica, a semnat cu Oltchim Rm. Vîlcea, el urmînd să-şi ia rolul în serios de la 1 iulie. Tiselj e fostul antrenor al Luminiţei Huţupan Dinu de la Krim Ljubljana, cu care a cîştigat şi Liga Cam­pio­ni­lor. În ultimul timp, Tiselj a antrenat Buducnost şi “naţionala” Munte­negrului. Şi-a reziliat însă ambele contracte, dînd naştere astfel zvonurilor că va veni în România.

Trei ore la doping
După derbyul campiona­tu­lui dintre Olt­chim şi Rul­­mentul, două ju­că­toare din fie­care tabără au fost ne­voi­te să facă tes­tul doping. De la Oltchim au fost trase la sorţi Luminiţa Huţupan Dinu (foto) şi Adriana Nechita Oltea­nu, iar de la Rulmentul Ionica Munteanu şi Cristina Niculae. Dacă Munteanu, Nechita şi Niculae au scăpat relativ repede, portarul “naţionalei” a aşteptat trei ore să poată da proba de urină. “Am băut cinci sucuri şi două beri fără alcool şi tot degeaba. În viaţa mea nu am păţit aşa ceva”, a povestit Huţu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
 •  29 Mai 2008, 10:00

TADICI ramane sigur,luati-va gandul de la titlu sau alte performante pe plan intern,altii decat cei de la OLTCHIM.Exista totusi o sansa pentru brasoveni:SA-L CONVINGETI PE TADICI SA VA CONSILIEZE CEL PUTIN. ALTFEL NICI O SANSA PENTU VOI, DIN PACATE!!

 •  28 Mai 2008, 22:35

andreea tu esti in clasa a2a?

 •  28 Mai 2008, 19:00

da, da, siguuurr ca da ! rulmentul va lua campionatul ! la fel ati zis si acum 2 ani, si acum un an,.... ce oameni optimisti !:)) si marmota invelea ciocolata !!!!!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează