SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

OFICIAL Crina Pintea a semnat cu CSM București! Cine a convins-o să revină la „tigroaice + Va avea un salariu uriaș!

Crina Pintea / Sursă foto: csmbucuresti.ro
Crina Pintea / Sursă foto: csmbucuresti.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2022 20:45 / Actualizat marti, 14 iunie 2022 20:49

CSM București a mai rezolvat un transfer. După Niakate, Sudakova, Eriksson și Grace Zaadi, „tigroiacele” au anunțat oficial că au „repatriat-o” pe Crina Pintea (32 de ani), pivotul echipei naționale.

Clubul finanțat de Primăria București se ține de cuvânt și își acoperă toate posturile deficitare pentru sezonul viitor. Clubul a anunțat marți un nou transfer, cel al Crinei Pintea. Acum, stafful mai caută un inter dreapta și apoi lotul va fi complet pentru sezonul următor.

„Pivotul echipei naționale a României revine la CSM București după sezonul petrecut la Gyor. În trecut, Crina a mai evoluat pentru echipa noastră în perioada 2019-2021, semnând apoi cu formația maghiară, unde a mai jucat și în perioada 2018-2019. 

Crina Pintea și-a început cariera la Oltchim Râmnicu Vâlcea în 2006, trecând pe la mai multe cluburi din Europa, precum Thuringer și Paris 92, înainte de a semna cu Gyor în 2018. Crina a făcut parte din EHF Champions League All-Star team în 2019, iar în 2018 a făcut parte din echipa ideală de la Campionatul European” a anunțat vicecampioana din „Liga Florilor” din acest sezon. 

Crina Pintea: „Un factor important în decizia pe care am luat-o este sora mea”

Am ales să mă întorc la CSM București pentru că am trăit foarte multe momente frumoase alături de echipă, alături de fete și de staff. Un factor important în decizia pe care am luat-o este sora mea, care face parte din aceeași echipă și îmi doresc foarte mult să jucăm împreună! 

De asemenea, obiectivele pe care CSM București le are mă motivează și îmi doresc foarte mult să le îndeplinim împreună!”, a declarat Crina Pintea, conform site-ului oficial al celor de la CSM București

11.000 de europe lună va fi salariul Crinei Pintea

Citește și alte știri din handbal: 

Comparație financiară: antrenorii din Liga Florilor au contracte de Champions League! Adi Vasile, cel mai bine plătit

Al patrulea transfer al verii la CSM București » O campioană olimpică a semnat cu „tigroaicele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ceaiuri
ceaiuri  •  19 Iunie 2022, 17:39

criza nu o sa salveze..bugetarii,daca primaria nu mai are bani o sa renunte la...echipa

ovydyusb
ovydyusb  •  17 Iunie 2022, 18:10

E f bine ca s-a reusit transferul, e o jucatoare de mare valoare. Nu inteleg de ce insistati pe salariul ei? Vroiati sa vina gratis? E grozav ca joaca in Romania si atat!

elgabri
elgabri  •  14 Iunie 2022, 22:43

Toti primarii pe langa ca fura la greu isi bat joc de retul banilor cotribuabililor !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează