SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

EXCLUSIV Crina Pintea pleacă de la CSM București și se întoarce la echipa la care a câștigat Liga Campionilor

FOTO Raed Krishan
FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 08 februarie 2021 12:39 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 13:10

Crina Pintea (30 de ani), pivotul de la CSM București, a semnat cu Gyor, campioana Europei, echipă cu care în 2019 a câștigat Liga Campionilor. 

Crina Pintea s-a decis. Dintre toate ofertele pe care le-a avut pe masă a ales Gyor. Campioana Europei și-a dorit-o pe româncă după plecarea franțuzoaicei Beatrice Edwige, care a ales să semneze la Rostov Don. Pintea (30 de ani) a mai jucat jumătate de sezon la Gyor, în 2019, și a câștigat cu echipa maghiară Liga Campionilor. Evoluțiile ei au lăsat o bună impresie, marcând 27 de goluri în cele 14 partide în tricoul alb-verde.

Crina Pintea a avut oferte de la Bistrița, Metz și Rapid

Pintea a avut de unde alege. În această iarnă a avut foarte multe oferte. Au fost sume importante oferite de Gloria Bistrița, de Rapid, dar și CSM București i-a propus să rămână. Metz, campioana Franței, a fost o altă pistă de Liga Campionilor. Numai că Pintea a ales Gyor pentru trecutul și viitorul său. Din vară, la Gyor, va reveni Ambros Martin, antrenorul cu care Crina a lucrat trei ani la echipa națională, îl cunoaște foarte bine, știe ce vrea de la jucătoare, iar acest lucru a contat foarte mult.

În aceste condiții, CSM București rămâne fără cei doi pivoți de bază, Dragana Cvijici anunțând de mai bine de o lună că a semnat cu Krim Ljubljana. Rămâne de văzut care va fi mișcarea CSM București pentru postul de pivot, una dintre opțiuni fiind Lorena Ostase, de la CSM Slatina.

CSM București - Team Esbjerg 28-26 » Victorie vitală pentru CSM București în Liga Campionilor

HC ODENSE - SCM RM. VÂLCEA 25-26 » Oltencele reușesc surpriza în Danemarca!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
cynick
cynick  •  09 Februarie 2021, 00:23
Postat de ceaiuri pe 08 Februarie 2021, 20:46

ai vb putin si prost

Esti ca ceaiu’...

ceaiuri
ceaiuri  •  08 Februarie 2021, 20:54

daca merge la Gyor,felicitari,un club ce domina de ceva ani competitia,un club f bine acoperit pe toate posturile ,deci o sa integreze f usor P.S. Neagu nu a ajuns la Gyor pt ca a venit o nordica mult mai tanara si f talentata

ceaiuri
ceaiuri  •  08 Februarie 2021, 20:46
Postat de cynick pe 08 Februarie 2021, 20:07

Acolo trebuia sa si ramana. Neagu daca era desteapta semna direct cu Gyor, club profesionist, nu sinecura politica ca si CSM... Amandoua s-au pacalit, nu merge cu sentimentslisme intr-o cariera scurta de sportiv...

ai vb putin si prost

Vezi toate comentariile (7)
Comentează