SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - GYOR

Crina Pintea șochează, înaintea returului CSM București - Gyor: „Mi-a tras un pumn de mi-au dat lacrimile!” + Reacția celui acuzat: „Eu am făcut-o cine e!”

Articol de - Publicat sambata, 23 februarie 2019 12:40

CSM BUCUREȘTI - GYOR 25-27 ⁄⁄ Pivotul lui Gyor, Crina Pintea (28 de ani), îl acuză de agresiuni fizice pe Gheorghe Tadici (66), care i-a fost antrenor și la HC Zalău și la naționala României. În replică, fostul selecționer o jignește pe jucătoare: „Minte puțină! Eu am făcut-o handbalistă, nu ea pe mine antrenor!”. 

  • Returul CSM BUCUREȘTI - GYOR, adică locul 2 cu locul 1 din Grupa 2 a Ligii Campionilor, a fost azi, iar unguroaicele s-au impus cu 27-25. În tur, maghiarele au câștigat cu 36-27.  

    Clasament Grupa 2:
    clasament

Crina Pintea susține că a fost agresată atât verbal, cât și fizic de Gheorghe Tadici. Conform spuselor ei, antrenorul i-ar fi dat un pumn în spate în 2014 la Europeanul din Ungaria pe când acesta era selecționer.

"În 2014, la Campionatul European din Ungaria. Era primul meci, jucăm cu Germania, el era antrenor atunci. Mă duc în apărare, o adversară a marcat de la zece metri, și m-a chemat pe bancă. S-a așezat lângă mine și, nu exagerez, mi-a dat un pumn în spate! Mi-au dat lacrimile instantaneu. M-a luat de mâna și m-a aruncat pe bancă, după care m-a întrebat de ce plâng? Cum să mai continui eu să joc la acel turneu final? În aceste condiții a trebuit să joc", a spus Pintea pentru Fanatik.

Sportiva susține că în mai multe rânduri s-a gândit să renunțe la handbal din cauza lui Tadici:

„Eu nu vreau să vorbesc despre el. Din cauza lui am vrut să mă las de handbal de mai multe ori. Nu m-am lăsat, pentru că iubesc extraordinar de mult sportul asta, uneori poate exagerat de mult. Poate sunt obsedată de acest lucru. Eram foarte tristă la Zalău și spuneam că vreau să mă las. Am zis că orice aș face voi reuși. S-au întâmplat momente în care el îmi spunea că nu sunt bun de nimic, că nu am forță sau viteză.

S-a luat de mine, de familia mea și îmi spunea tot felul de lucruri care nu aveau legătură cu handbalul. Oamenii nu știu ce s-a întâmplat acolo. Am fost judecată că am uitat de unde am plecat. Nu este adevărat, nu am uitat. Este un lucru care m-a marcat pe viață.

Șase ani din carieră mea am suferit foarte mult și nu m-am lăsat de handbal. Am spus mereu că voi pleca de acolo și îmi voi continuă visul meu. Când mie, aproape mi se termină contractul, mi-a spus că dacă nu voi prelungi contractul cu Zalăul mă va desființa și că el m-a adus în handbal și el mă va scoate din handbal. Mi-a mai spus că el m-a adus la națională și că el m-a făcut jucătoare, că fără el nu voi putea juca. Vreau să spun doar că el m-a ținut pe loc foarte mulți ani. Azi jucăm bine, iar o săptămână mă toca încontinuu”.

gheorghe tadici
Gheorghe Tadici

Tadici a reacționat pentru GSP.ro

Gheorghe Tadici a oferit un punct de vedere, contactat telefonic de GSP.ro:

„Ea e ceea ce este în proporție de 90% datorită subsemnatului și vreo 10% datorită muncii ei, dar trebuia s-o vadă cineva ca să poată să ajungă să muncească. Nu e adevărat că am lovit-o.

Eu am avut mari probleme când am convocat-o la echipa națională. Am fost singurul din toți antrenorii din România care am văzut-o capabilă să joace la echipa națională.

Să se uite în spate și să vadă de unde a plecat, că a plecat de la Școala Profesională Agricolă. Are liceu datorită subsemnatului, atât ea cât și sora ei. Eu am luat-o în anul doi de Școală Profesională, când toată lumea la Vâlcea îmi spunea să renunț, că nu are nicio șansă să ajungă cineva. Nu intru în polemică cu oameni cu minte puțină. Vreau să vă zic doar atât. Eu am făcut-o pe ea jucătoare din nimic, nu ea m-a făcut pe mine antrenor”.

PINTEA ȘI-A SPUS POVESTEA INCREDIBILĂ ÎN GAZETĂ

În 2017, Crina Pintea a acordat un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor, în care a vorbit despre greutățile prin care a trecut ca să ajungă la acest nivel: „Am dat cu coasa, am săpat, am muls oile”. Sportiva a vorbit și atunci despre calvarul trăit la Zalău. Mai multe detalii, AICI!

Citește și:

CSM BUCUREȘTI - GYOR // Crina Pintea, înaintea duelului cu CSM București din Liga Campionilor: „Mi-am decis viitorul!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
947450041957165
Narcis Cojanu  •  24 Februarie 2019, 05:46

Toate muierile suferinde din trecut se trezesc ca prin vis dupa multi ani la realitate...exact dupa ce si-au atins scopul.

1635028856730231
Marco Boos  •  23 Februarie 2019, 21:49

are și radici păcatele lui dar astfel în Romania nu merge uitativa la gimnastica cît a fost cazarma la Deva eram cele mai bune din lume le dat libertate dezastru radici ar trebui dus la națională și să facă program spartan nu sa facă Neagu echipa astfel fara disciplină frică în Romania nu se mai face performanță din pacate

10218875274862535
Ovidiu Pasca  •  23 Februarie 2019, 19:33

Sunt stupéfiant. Tin sa i tranzmit doamnei Crina Pintea, sa depuna plangere la politie, Iar mai apoi sa faca toate demersurile pentru al ataca in justitie. Stimata doamna, aveti puterea de à schimba ceva . Va rog sa nu va opriti aici, continuati, este lupta dumneavoastra si à copiilor care vin din urma. Respect, curaj doamna Crina Pintea.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează