SPORTURI  »  HANDBAL  »  EHF EUROPEAN LEAGUE / FINAL 4 / MINAUR BAIA MARE-NANTES 34-36

Cristina Laslo: „E greu să câștigi la un asemenea nivel cu improvizații!”

Cristina Laslo a reușit să marcheze de 5 ori cu Nantes FOTO Dan Potor
Cristina Laslo a reușit să marcheze de 5 ori cu Nantes FOTO Dan Potor

Articol de - Publicat duminica, 09 mai 2021 09:59 / Actualizat duminica, 09 mai 2021 10:50

Minaur Baia Mare a pierdut în semifinalele EHF European League, în fața franțuzoaicelor de la Nantes, iar Cristina Laslo consideră că meciul s-a pierdut în apărare. „Nu poți lua acasă 36 de goluri și să ai pretenții să câștigi!”

Visul frumos s-a terminat pentru Baia Mare de la primul meci din Final 4. Minaur a pierdut disputa cu Nantes, o echipă care a știut să joace mai bine momentele importante ale meciului. Cristina Laslo, centrul Minaurului, a făcut o radiografie a meciului pierdut în Sala „Lascăr Pană”.

- Cristina, ce s-a întâmplat cu voi, mai ales în prima repriză? 
- Noi și în meciurile de campionat reușim să revenim și să ne impunem doar pe final. Numai că Nantes nu e o echipă din Liga Națională. Asta s-a văzut, au ținut de scor, au jucat acasă la noi și ne-au bătut, au venit motivate. Am pierdut meciul în prima repriză când am luat goluri din orice poziție, foarte ușor au dat gol și asta ne-a afectat psihic, cred. S-a văzut în atac la eficiența aruncărilor noastre. 

- Ați revenit de la minus șapte goluri, ați eglat, dar apoi iar a urmat o cădere. 
- Am încercat cu inter dreapta dreptaci, dar la nivelul acesta nu poți să câștigi fără aruncări de afară. Kovacevici a prins o zi proastă. De altfel, când nu joacă Lavko, se vede și în randamentul interului nostru stânga. Repet, meciul l-am pierdut în apărare, să iei 36 de goluri, e enorm. Nu poți să câștigi un meci așa, acasă nu aveam voie să luăm mai mult de 25 de goluri! 

- Crezi că dacă ar fi fost fanii în tribună, rezultatul era altul? 
- Nici nu se pune problema, e o întrebare cu un singur răspuns. La 27 egal, fanii ne-ar fi ajutat enorm, ne-ar fi împins de la spate. Sunt ferm convinsă că dacă fanii erau la meci, noi am fi câștigat. 

„Contează și locul 3, vreau să terminăm cu o victorie!”

- Contează locul 3 acum sau doar la locul 1 se cântă imnul? 
- Pentru mine contează și locul 3. Nu vreau să plecăm cu capul jos, vreau să câștig ultimul meci, să ne îmbunătățim jocul pentru că urmează alte și alte meciuri. Va fi din ce în ce mai greu pentru că avem mai puține jucătoare, iar timpul este scurt de recuperare. 

- Săptămâna viitoare se va juca meciul cu CSM București, un meci cât un titlu de campioană. 
- Sper să venim cu forțe proaspete joi, ne gândim și la titlu atât timp cât sunt șanse matematice. O victorie cu ele ne poate duce pe locul 1. Dar până atunci mai avem meciul cu Ikast pe care vreau să-l câștigăm.

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN HANDBAL:

Nantes Atlantique - Minaur Baia Mare 36-34. Minaur a pierdut în semifinalele EHF European League. Dezastru pe interul stânga!

Dinamo e campioană cu două etape înainte de final! „Câinii” câștigă al 17-lea titlu din istorie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
cj666
cj666  •  09 Mai 2021, 16:52

Eu as avea o alta intrebare. Din vara pleaca Kovacevici, Lavko, Blohm cel putin. Astea sunt sigur plecate, Vine cineva sau s-a plictisit iar primarul de jucarie cum a facut cu HCM?

824198750992033
Tiberiu Nagy  •  09 Mai 2021, 16:27
Postat de Petre Stoian pe 09 Mai 2021, 13:04

Nu trebuie exagerata valoarea lui Nantes, care nu e o echipa de top ; Baia Mare nu a pregatit bine jocul, nu si-a studiat adversarul Pe linga acestea, jocul lui Baia Mare se baza doar pe cele 3 jucatoare de la 9 m, iar cind a intervenit o accidentare s-a dereglat totul

De unde ai scos-o pe asta ca nu si-a studiat adversarul ?? ... sunt doar curios , atat .

446194735563038
Cony Nick  •  09 Mai 2021, 13:29

...vor câstiga astazi si totul va fi OK!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează