HANDBAL  ·  DECIZIE

Cristina Neagu a decis când se operează + ce se întâmplă și cu cealaltă accidentată de la CSM

Articol de — Marti, 18 Decembrie 2018, 12:51

Accidentată în minutul 52 al partidei cu Ungaria, de la Euro 2018, Cristina Neagu s-a întors luni în ţară, alături de celelalte fete din echipa naţională. Cea mai bună marcatoare din istoria Campionatelor Europene, cu 217 reuşite, Cristina urmează acum să se opereze la genunchiul drept, cel la care şi-a rupt ligamentele.

"Operaţia va avea loc, cel mai probabil, după Revelion. Nu se poate realiza acum, genunchiul e încă umflat. Astfel de operaţii se pot face ori la maximum 24 de ore de la accidentare, ori după un interval mai lung de timp", a explicat doctorul CSM Bucureşti, Florin Oancea, un renumit ortoped.

Cristina a declarat în Franţa că nu s-a decis unde va avea loc operaţia, în ţară sau străinătate. "Voi consulta câţiva specialişti şi abia apoi voi lua o decizie", a declarat Neagu.

Totodată, ea a spus că nu mai are dureri acum, dar ştie că va urma o perioadă dificilă după operaţie. "Atunci sunt dureri foarte mari. Ştiu că am mai trecut prin aşa ceva. Mental însă, sunt foarte bine şi sunt convinsă că voi reveni pe teren, mai puternică decât am fost până acum", a declarat Neagu. 

Kurtovic s-a operat luni

Interul dreapta de la CSM Bucureşti, norvegianca Amanda Kurtovic, s-a operat şi ea luni, la Oslo. Amanda s-a accidentat pe 25 noiembrie, în ultimul amical al naţionalei Norvegiei, înainte de începerea Euro 2018, contra Franţei. Ca şi la Cristina Neagu, era minutul 52 al partidei, când Kurtovic a încercat o depăşire pe lângă o adversară. S-a oprit imediat, simţind înţepături în genunchi.

Totul s-a încheiat tragic pentru norvegiancă, scoasă imediat cu targa de pe teren. Ca şi Neagu, şi Amanda a avut de aşteptat ca să i se dezumfle genunchiul şi operaţia să aibă loc. De pe patul spitalului, Amanda şi-a salutat fanii şi a declarat că aşteaptă cu nerăbdare să revină pe teren. În acest sezon însă, Neagu şi Kurtovic nu vor mai putea evolua pentru CSM.

kurtovicUnul dintre criminalii în serie care au îngrozit România a fost eliberat după 22 de ani. Mesaj pentru o persoană care l-a supărat: “Nu ca o ameninţare, e ca o urare, înțelegi?”

Libertatea

Comentarii (3)

bulletproof  •  18 Decembrie 2018, 22:50

Bunuţă rău, Amanta asta ! Mai bine aparea in poză fără pilotă !

martinpen  •  18 Decembrie 2018, 16:27

Poate n-au fost chiar asa de grave...

Adrian Popescu  •  18 Decembrie 2018, 14:35

Daca in 20 de luni a avut doua accidentari grave, la genunchi si la umar si s-a intors la nivelul care a facut-o fenomen, nu exista sa nu se intoarca best of the best

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Leipzig - Hertha Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

St. Pauli - Heidenheim

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - Holstein Kiel

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Fortuna Dusseldorf - Schalke 04

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Hoffenheim - Koln

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Union Berlin - Mainz

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Augsburg - Padeborn

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1