SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINAL FOUR

Cristina Neagu, apel către fanii prezenți la Budapesta: "Sper să susțină echipa mea"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 12:22

Cristina Neagu se află la ultimele meciuri jucate pentru Buducnost, înainte să se alăture lotului lui CSM București în această vară și speră să se despartă de muntenegrence cu trofeul Ligii Campionilor.

Neagu susține că Gyor este favorită în partida cu Buducnost din Final Four, dar le cere suporterilor români prezenți la Budapesta pentru a susține CSM-ul, să sprijine și echipa sa.

"Sunt conștientă și realistă că Gyor este favorită. Datorită tuturor circumstanțelor. Buducnost este cea mai bună perioadă din cariera mea și îmi doresc enorm de mult să termin această perioadă cu un trofeu.

Sper din tot sufletul ca fanii care au venit să susțină CSM-ul să susțină echipă mea mâine, în primul meci. Ar însemna foarte mult pentru mine", a spus Neagu la TV Dolce Sport.

Cele două meciuri din semifinalele Ligii Campionilor se joacă astăzi. În prima partidă, Buducnost joacă împotriva lui Gyor, de la 16:15. CSM București întâlnește Vardar Skopje, de la 18:45, într-un meci care poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport și TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
timm
timm  •  06 Mai 2017, 14:40

Hai Neagu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează